Cei mai buni karateka la SKT UAMT – U Agora

De Teodor Biriş
Cei mai buni karateka la SKT UAMT – U Agora
© Foto: Teodor Biriș
Gala în care au fost premiaţi sportivii cu rezultate bune în 2015 a avut loc la sala festivă a Universităţii Agora.


Festivitatea a început cu un moment de reculegere în memoria antrenorului emerit Pavel Vancea, mentorul celor trei antrenori ai clubului.

Anul 2015 a fost unul bun pentru UAMT-U Agora, dovadă fiind numărul de medalii în creştere. „Ne bucurăm că avem rezultate şi le putem premia. La Campionatul Naţional sportivii noştri au cicerit 6 medalii de aur, 11 de argint şi 8 de bronz, la Campionatul European de la Napoli 4 de aur şi două de argint, iar la Campionatul Mondial de la Belgrad 3 de aur, 3 de argint şi una de bronz. Avem medalii în plus la fiecare competiţie şi pot spune că a fost un an mai prosper decât 2013 sau 2014. Dorim să aducem mulţumiri sponsorilor, părinţilor şi tuturor celor care au sprijinut clubul nostru”, a spus Raul Tudorică, cel care împreună cu Bernath Csaba şi Melania Câmpan se ocupă de pregătirea sportivilor.

18 sportivi de la grupa de semi-avansaţi au primit diplome de încurajare, după care au fost premiaţi cei mai buni sportivi.

Andrei Luca, nr. 1

Laureatul anului 2015 la UAMT-U Agora a fost Andrei George Luca, campion mondial la proba de kumite echipe, vicecampion mondial la probele individuale de kumite şi fuku-go, medaliat cu bronz la kata individual la CM, dublu campion european la probele de kumite atât individual cât si cu echipa României, vicecampion la proba de fuku-go individual, multiplu campion naţional la toate probele individuale şi cu echipa la kata, kumite şi fuku-go.

Raul Tudorică, Melania Câmpan, Andrei Luca şi Bernath Csaba Raul Tudorică, Melania Câmpan, Andrei Luca şi Bernath Csaba ©

Pe locurile următoare s-au clasat 2. Robert Botez, 3. Kalman Szabolcs, 4. Antonio Hava, 5. Darius Luca, 6. George Ristea, 7. Kiraly Mark, 8. Andrei Tăuţan, 9. Raul Doblea, 10. Raul Iancu, 11. Ionuţ Tăuţan şi 12. Răzvan Olariu, toţi primind diplome şi trofee.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !