Cele mai mari sanse de angajare in Bihor

De Dan Birta
1Comentariu
Cele mai mari sanse de angajare in Bihor
Inginerii, muncitorii în domeniul mecanic şi cei în industria uşoară au cele mai mari şanse de angajare.

În aceste zile, când se anunţă un val de şomeri este bine de ştiut cine are şanse de angajare în judeţ. Oferta AJOFM Bihor cuprinde în prezent 379 de locuri de muncă. Dintre acestea, 19 sunt pentru persoanele cu studii superioare. Dintre oferte iese în evidenţă cea 14 posturi, de la Comau Romania, care oferă printre cele mai bune salarii de pe piaţa bihoreană. Astfel, pot să se angajeze inginerii mecanici follow up, inginerii electro buyer, inginerii electro calitate, inginerii mecanici furnizori şi inginerii mecanici proiectanţi.

Tot la categoria studii superioare este şi oferta de la Alico Asigurări – Metropolitan Life pentru două posturi de manager, precum şi o ofertă pentru agent de vânzări şi una pentru manageri de producţie.

Studii medii

Nu mai puţin de 151 de locuri de muncă sunt oferite în Bihor persoanelor fără studii superioare. Pentru persoanele cu studii medii este o ofertă foarte interesantă, de 20 de locuri pentru frezori, tot de la Comau, plus alte două locuri de muncă pentru sudori. Tot din domeniul mecanicii provine şi oferta pentru 15 operatori roboţi industriali, de la Faist Mecatronic. Pentru sudori mai există alte şapte oferte de la firme din judeţul Bihor. În domeniul mecanic mai sunt oferte de angajare pentru lăcătuşi şi strungari.

Domeniul construcţiilor oferă, de asemenea, câteva locuri de muncă pentru zidari şi zugravi. În doemniul comerţului şi alimentaţiei publice există oferte pentru ospătari, bucătari, ajutor de bucătari, brutari, cameriste, casieri, lucrători comerciali, etc. Industria uşoară oferă locuri de muncă în doemniul confecţiilor de încălţăminte.

Cine vrea o muncă mai uşoară fizic se poate orienta spre un post oferit de firmele d eprotecţie şi pază. Se ştie însă că salariile oferite în acest doemniu sunt destul de mici. Cei care doresc să câştige mai mult, în funcţie de munca depusă, pot opta pentru un post de consilier în asigurări.

Muncitorii necalificaţi au o oferă destul de serioasă de 113 locuri de muncă. Domeniile sunt variate, de la muncitori necalificaţi în industria confecţiilor şi încălţămintei, la muncitori asamblare, muncitori în industria metalurgică ori construcții.

În judeţ, la Beiuş sunt oferite 65 de locuri de muncă în industria prelucrării lemnului pentru diferite meserii, darşi în industria confecţiilor. La Aleşd sunt oferite alte 31 de posturi pentru muncitori în industria confecţiilor şi în industria încălţămintei.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor