Centru de excelenta la Colegiul Partenie Cosma

De Cristian Horgoș
1Comentariu
Beiuşeanul Partenie Cosma
Beiuşeanul Partenie Cosma
Vineri, de la ora 10, Colegiul Economic „Partenie Cosma” Oradea reuneşte patru evenimente deosebite, cap de afiş fiind lansarea unui centru de excelenţă.

Totodată, se va inaugura un cabinet mobil de informatică dedicat educaţiei antreprenoriale. Apoi se vor promova programele „Junior Achievement – Learning by doing (conceptul „a învăţa făcând”). La final, va avea loc un schimb de experienţă în cadrul parteneriatului româno-belgian, aflat la a VI-a ediţie. La evenimente vor participa conducerea colegiului, reprezentanţi Junior Achievement, reprezentanţi ai Primăriei Oradea, ai Universităţii din Oradea şi ai mediului de afaceri.

Buni la management IT

Reamintim că în decembrie 2012, Colegiul „Partenie Cosma” a fost sponsorizat cu o reţea de monitoare conectate la o singură unitate centrală, de companiile HP România, Intel România, Microsoft şi Softwin, prin proiectul „Punem educaţia pe primul loc”.

Motivaţia alegerii Colegiului Economic pentru sponsorizare au fost premiile obţinute de elevi. Astfel, Tocai Tudor s-a clasat pe primul loc la Concursul de Informatică Aplicată (CIA) 2012. Totodată, liceenii economişti s-au clasat pe locul IV, în 2002, la un concurs organizat de Hewlet Packkard (HP) la San Diego, pe locul III, în 2005, la Paris, la un concurs de management virtual pe calculator şi pe locul III la Bruxelles, în 2010, la un concurs de simulare managerială a sistemului bancar.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor