Cer capul administratorului CET, Stănel Necula. Bolojan refuză!

De Cristina Ghilea
25Comentarii
Aleşii locali nu au avut comentarii la cererea Coaliţiei
Aleşii locali nu au avut comentarii la cererea Coaliţiei
Reprezentanţi ai Coaliţiei Rogerius au participat, joi, la şedinţa ordinară a deliberativului local şi au înaintat primarului Ilie Bolojan o cerere de demitere a lui Stănel Necula, administrator special al CET-ului falimentar şi directorul Termoficare SA.

„Azi, în prezenţa şi cu susţinerea dumneavoastră cerem să se execute schimbarea d-lui Necula”, s-a adresat Ioan Horvath aleşilor locali.

În numele organizaţiei civice, acesta a expus lista de neajunsuri imputabile lui Necula: lipsa încălzirii şi a apei calde, faptul că în loc de apă caldă curge rece şi calitatea proastă a aparatelor de măsurare după care se calculează facturile.


Crezi ca ar trebui sa demisioneze administratorul CET, Stanel Necula?

Loading ... Loading ...

 

„Nu poţi accepta un plan de lucrări la reţeaua de termoficare până în data de 15 decembrie! E inadmisibil să nu se ţină cont de nevoile orădeanului şi să se facă lucrările cu atât de mult disconfort”, a spus Horvath, cerându-i primarului Ilie Bolojan să găsească o persoană care să se poată achita mai bine de sarcina administrării termoficării şi să depolitizeze consiliile de administraţie ale societăţilor din subordinea Consiliului Local.

Răspundere

Primarul a preluat un memoriu de la Coaliţia Rogerius dar răspunsul l-a oferit pe loc. Bolojan a înşirat mai multe argumente pentru nevinovăţia lui Necula. „Dl. Necula sau oricine ar fi azi director nu poate fi responsabil de ceea ce nu e în curtea lui”, a zis Bolojan, insistând că lucrările de mare amploare sunt derulate într-un proiect al Primăriei deci răspunderea îi aparţine.

Responsabilităţile lui Necula, în opinia primarului, sunt funcţionarea CET-ului pe cărbune şi autorizarea Termoficare SA ca operator al centralei noi. „Dacă face astea şi-a făcut datoria”, crede Bolojan.25Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor