Cereti incinte pentru pubele!

De Cristina Ghilea
Cereti incinte pentru pubele!
Primăria informează asociațiile de proprietari că pot solicita amenajarea de incinte împrejmuite pentru publele în toate zonele municipiului Oradea, în vederea depozitării deșeurilor menajere în eurocontainere de 1,1 mc. Aceste incinte se vor realiza în mod gratuit de Primărie.

„Amplasamentul pe care urmează să fie montată incinta, trebuie sa fie situat la o distanță mai mare de 5 m de ferestrele locuințelor din jur, conform H.C.L nr. 386 / 2009, iar dimensiunile platformei vor fi următoarele: incintă pentru 2 containere de 1,1 mc: 5,3 x 2,0 m, incintă pentru 4 containere de 1.1 mc: 5,3 x 3,5 m, incintă pentru 6 containere de 1,1 mc: 5,3 x 5,0 m sau incintă pentru 8 containere de 1,1 mc: 5,3 x 6,5 m”, se arată în comunicatul de presă remis de Primărie.

În cazul în care condițiile prevăzute mai sus sunt îndeplinite, reprezentanții asociațiilor de proprietari sunt rugați să contacteze inspectorul de teren în persoana d-nei Elena Grozescu – telefon 0731/212285 (cartierul Rogeris, Sovata, Menumorut, Bd.Dacia, Lacul Ros) sau a d-lui Maxim Adrian, la tel. 0722 /159444 ( pentru cartierele Nufarul, Cantemir, Ioșia , Ioșia Nord, Splaiul Crisanei, Dragos Vod). Demararea procedurii pentru lucrările de amenajare a incintelor pentru depozitarea deșeurilor menajere se va realiza în cursul anului 2013. Lucrările se vor realiza în ordinea primirii solicitărilor.

Până în acest moment, Primăria Oradea prin Direcția Tehnică a montat în toate cartierele orașului peste 200 de incinte.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !