Cherestea și lemne de foc confiscate

De Otilia Șandor
7Comentarii
Cherestea și lemne de foc confiscate
Mai mult material lemnos ilegal a fost confiscat în ultimele zile.

Luni, 27 august, la ora 15:50, polițiștii de la Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 71de ani, din Căpîlna, în timp ce transporta cu o autoutilitară 1,20 metri cubi de cherestea de rășinoase, fără a avea aviz de însoțire pentru materialul lemnos transportat. Septuagenarul a fost amendat şi lemnele, în valoare de 801 lei, au fost predate la Ocolul Silvic Beiuș – depozit Finiș.

Tot luni, la aceeaşi oră, pe drumul comunal 102, de la Cheșa, polițiștii de la Tinca au depistat în trafic doi bărbați de 48 și 27 de ani, ambii din Holod, când duceau cu câte o căruță, 1 metru cub, respectiv 0,8 metri cubi de lemne de foc, de esență carpen, în valoare totală de 295 lei, fără documente de proveniență a materialului lemnos. Cei doi au fost amendaţi, iar lemnele lor au fost predate Ocolului Silvic Tinca.

Şi săptămâna trecută

Şi săptămâna trecută au fost confiscări de material lemnos fără acte. Sâmbătă, 25 august, la ora 17:10, pe drumul județean 709/A, de la Belfir, polițiștii de la Tinca au depistat în trafic un bărbat de 51 de ani, din Batăr, în timp ce conducea o autoutilitară cu care transporta 12,7 metri cubi de cherestea de rășinoase (grinzi), fără documente de proveniență. Şoferul a fost sancționat contravențional, iar lemnele, în valoare totală de 8.486,27 lei, au fost ridicat și lăsate în custodia Ocolului Silvic Tinca.

Vineri seară. pe drumul județean 767, de la Hidișelul de Dobrești, polițiștiiau depistat în trafic un bărbat din comuna Sâmbăta, când căra cu o autoutilitară 2,5 metri cubi de lemne de foc, specia fag, fără aviz de însoțire a materialului lemnos. Bihoreanul a fost şi el amendat, iar lemnele predate la Ocolul din Dobrești.

Tot vineri seara, la Coăăcel a fost prins în flagrant un localnic de 43 de ani, în timp ce tăia, fără drept, un arbore nemarcat, specia carpen, dintr-o pădure de la Tăşad. Bărbatul e acum cercetat penal.

Şi joi a fost depistat un localnic din Dobreşti, pe drumul județean 797, de la Tărian,. Omul, de 46 de ani transporta cu un autoturism 2 metri cubi de material lemnos, speciile plop, carpen și gorun, fără a deține aviz de însoțire. El a fost amendat, iar lemnul a fost predat Ocolului Silvic Oradea.7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor