Colegiul „Mihai Eminescu” şi-a serbat patronul spiritual

De Alexandru Guiaș
Colegiul „Mihai Eminescu” şi-a serbat patronul spiritual
© Premiați de conducerea Colegiului „M. Eminescu”
Teatrul Național „Regina Maria” a fost neîncăpător vineri dimineață la festivitățile organizate de Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”, cu prilejul serbării a 166 de ani de la nașterea marelui poet Mihai Emineascu (15 ianuarie 1850).

La eveniment au participat actuali și foști elevi ai liceului, cadre didactice actuale și foști profesori, părinți și bunici ai elevilor, invitați din partea Prefecturii, Primăriei Oradea și Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Cu acerst prilej au fost premiați elevii care au obţinut cele mai bune rezultate şcolare, dar și profesorii care au avut realizări în activitatea depusă.

Activitățile din cadrul evenimentului au debutat cu o alocuțiune a directoarei Colegiului, Elena Cristina Marian, care a precizat importanța și mândria de a fi elev al Colegiului M. Eminescu.

Claudia Timofte, reprezentanta prefectului Claudiu Pop, a rostit și ea câteva cuvinte, în care ia felicitat din partea prefectului pe profesorii și elevii Colegiului, pentru activitatea pe care o depun zi cu zi și le-a urat succes în continuare.

La rândul său Ioan Vila, reprezentantul Primăriei a dorit să precizeze că reprezentanții Consiliului Local și ai Primăriei Oradea „se vor preocupa de crearea unei structuri școlare realiste”.

Daniela Sopota, prezentă în calitate de reprezentantă a Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor, dar și de fostă absolventă şi profesoară a Colegiului, a spus că „liceul a fost cea mai frumoasă perioadă din activitatea mea de elev, iar amintirile din această perioadă vor rămâne mereu în sufletul meu”.

La final a urmat festivitatea de premiere a elevilor şi profesorilor care au obţinut rezultate deosebite, precum și prezentarea ultimului număr al revistei şcolii şi de un program artistic în care protagoniști au fost liceenii Colegiului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !