Companiile, premiate pentru responsabilitate socială

De Veronica Bursaşiu
Gala Responsabilităţii Sociale Corporative, ediţia a II-a Foto: oradealife.ro
Gala Responsabilităţii Sociale Corporative, ediţia a II-a Foto: oradealife.ro
A început sesiunea de nominalizare a companiilor care s-au implicat în activităţi de dezvoltare durabilă a comunităţii din Bihor în acest an.


La fel ca în ultimii doi ani, Fundația Comunitară Oradea premiază implicarea companiilor în comunitatea bihoreană, exemplele de bună practică putând fi însuşite şi de alţi actori ai mediului de afaceri: ne dorim o comunitate cât mai prosperă, pentru cât mai mulți.

Cei care s-au decis să facă nominalizări sunt chestionaţi pe tema programului de CSR (Responsabilitate Socială Corporatistă), care merită premiat, numele companiei care l-a implementat, cât sunt de implicați angajații din compania nominalizată în acțiuni de CSR și prin ce metode încurajează compania implicarea lor? care este rolul managementului și al acționariatului în activitățile filantropice și de CSR ale companiei nominalizate.

Vor fi făcute nominalizări şi pentru: premiul pentru cel mai bun program de Responsabilitate Socială Corporatistă, pentru cea mai activă companie în domeniul Responsabilităţii Sociale Corporatiste, cel mai promiţător new-entry în aplicarea de politici în domeniul Responsabilităţii Sociale Corporatiste, premiul pentru cel mai implicat manager în activităţile de Responsabilitate Socială Corporatistă. Premierea va avea loc în cadrul Galei Responsabilităţii Sociale Corporative, ce se va desfășura în luna decembrie 2015. Gala „Responsabilității Sociale Corporative” este un eveniment unic de premiere a companiilor din judeţul Bihor care desfăşoară activităţi de responsabilitate socială. Prima ediție a Galei „Responsabilității Sociale Corporative” a avut loc pe data de 13 decembrie 2013.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !