Comunicat de presă – ANUNT DE FINALIZARE A PROIECTULUI

Reactualizat la:
Comunicat de presă – ANUNT DE FINALIZARE A PROIECTULUI
SC ECO VEST CONSTRUCT SRL-D, cu sediul în Municipiul Oradea, Str. General Nicolae Sova nr. 13A, judeţul Bihor, Romania, a derulat, începând cu data de 11.04.2018 si avand ca termen de finalizare data de 31.01.2019, proiectul „ACHIZIȚIE DE UTILAJE ȘI ECHIPAMENTE LA ECO VEST CONSTRUCT SRL-D”, cod SMIS 109421, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 1785/11.04.2018.

Proiectul este finanțat prin Regio – Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 „Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investitii 2.1 – „Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.
Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale si Administrației Publice.
Organismul Intermediar: Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest.
Valoarea totală a proiectului este de 1.085,323,19 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 902.036,29 lei.
Obiectivul general al societății este acela de a-și dezvolta activitatea de pregatire a terenului. Pentru aceasta, societatea își propune să implementeze strategii de dezvoltare și extindere a activității, de creștere a competitivității care să contribuie la creșterea cotei de piață și a gradului de profitabilitate a societății, creșterea calității și extinderea gamei de produse și servicii oferite, îmbunătățirea raportului cost/preț și reducerea termenelor de finalizare/livrare a proiectelor către clienții săi.
Impactul proiectului la nivelul Municipiului Oradea, Judetul Bihor, Regiunea Nord-Vest reies din rezultatele proiectului: achiziția de utilaje (Buldoexcavator (1 buc.), Miniexcavator tip 1 (1 buc,), Miniexcavator tip 2 (1 buc.), Miniincarcator (1 buc.), Laptop (1 buc), crearea si mentinerea de noi locuri de munca care sa dezvolte si sa extinda capacitatea de productie a societatii, reusindu-se crearea a 5 noi locuri de munca precum si sa automatizeze principalele procese tehnologice care sa duca la cresterea cifrei de afaceri.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:
Nume persoană contact: GHILEA IONUȚ-CRISTIAN
Funcţie: Administrator
Tel./fax 0744703363 / 0259441911, e-mail: ecovestconstruct@gmail.com

eco

Advertorial! Hb: 147069

eco 20Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !