Concert Nicu Covaci şi Moni Bordeianu în Queen’s

Nicu Covaci alături de Moni Bordeianu
Nicu Covaci alături de Moni Bordeianu
Turneul naţional „Vremuri – Remember the 60s” începe sâmbătă, de la Oradea.


În prag de Mărţişor, un concert nostalgic ce face parte din turneul naţional „Vremuri – Remember The 60’s” va avea loc sâmbătă, 28 februarie, de la ora 20 în Queen’s Music Pub.

Anul 2014 a însemnat pentru formaţia Phoenix o întinerire a componenţei şi a spiritului, o activitate bogată şi continuă, care a culminat cu lansarea albumului „Vino, Ţepeş!” în decembrie. În paralel cu proiectele Phoenix pentru anul 2015, Nicu Covaci alături de Moni Bordeianu pornesc într-un turneu naţional, primul concert fiind cel de la Oradea.

„Vremuri – Remember the 60s” este un concept care include înfăţişarea celor doi fondatori Phoenix într-o ipostază rar întâlnită în decursul carierelor artistice, atât în ceea ce priveşte repertoriul cât şi din punct de vedere al modalităţii de prezentare. În anii ’60 se pun bazele formaţiei Phoenix, pe atunci Sfinţii revoluţionând nu numai ideea evenimentelor live în Timişoara epocii dar şi cifrele obişnuite în materia vânzărilor de albume la nivel naţional. Ceea ce avea să devină ulterior formaţia-mit a muzicii româneşti a debutat cu un repertoriu străin, neobişnuit vremurilor.

În concertele turneului „Vremuri”, Moni Bordeianu se întoarce în faţa publicului împreună cu The Beatles, Rolling Stones, The Doors, Kinks, Byrds, Yes, şi cu perioada Phoenix care l-a consacrat. Într-o interpretare de excepţie a unei muzici de calitate, mereu actuale, realizează un pod peste timp nu numai pentru generaţiile care au trăit fenomenul anilor ’60, ci şi pentru ascultătorii de toate vârstele care iubesc nemuritorii rock-ului clasic. Alături de Moni Bordeianu şi de Nicu Covaci vor urca pe scenă Dzidek Marcinkiewicz (keyboard, bass) şi Roxana Zanga (tobe).0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !