Concursuri sportive de urgente

De Otilia Șandor
Concursuri sportive de urgente
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana Bihor anunţă că în 18 mai 2012, de la ora 8:00, baza sportivă a Liceului cu Program Sportiv Oradea, organizează împreună cu Inspectoratul Şcolar şi Consiliul Judeţean faza judeţeană a concursului cercurilor tehnico-aplicative „Prietenii pompierilor” şi faza judeţeană a concursului de protecţie civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa”, la care vor participa echipajele calificate în urma concursurilor desfăşurate la nivel zonal.

Pompierii informerază că fiecare cerc de elevi „Prietenii pompierilor” participă la concurs (cu o probă scrisă şi două probe practice: „Pista de îndemânare peste obstacole” şi „Ştafeta de 400 m cu obstacole”) cu câte un echipaj format din 10 elevi (un comandant şi opt concurenţi + o rezervă), fete şi băieţi, cu vârsta minimă de 11 ani şi maximă de 15 ani (împliniţi în anul calendaristic desfăşurării concursului).

Cu viaţa mea apăr viaţa

Celălalt concurs, „Cu viaţa mea apăr viaţa”, care se organizează anual pentru elevii de gimnaziu şi pentru liceeni, este deschis şi elevilor de la şcolile de arte şi meserii, transmit pompierii, cu păstrarea criteriului de vârstă. Şi acest concurs va fi format din probă scrisă şi două probe practice: „Transportul asistat al unui accidentat aşezat pe targă pe distanţa de 50 m”, respectiv „Deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat”.

 

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !