Consilierii judeţeni să vină la FC Bihor – FC Caransebeş!

De Călin Corpaş
Reactualizat la:
1Comentariu
Consilierii judeţeni să vină la FC Bihor – FC Caransebeş!
Cu falimentul la uşă, consilierul judeţean Florin Bogdan crede că FC Bihor merită “o înmormântare onorabilă”.

La finalul şedinţei de plen a Consiliului Judeţean de vineri, consilierul PSD Florin Bogdan a adus în discuţie problema FC Bihor, chiar dacă preşedintele Cornel Popa era deja pe picior de plecare, transmiţându-i că nu există pe ordineea de zi punctul “Diverse”. Popa a fost întors din drum de Bogdan, atunci când acesta din urmă a precizat că este vorba despre clubul în pericol real de a fi declarat în faliment. Bogdan le-a propus colegilor un gest simbolic pentru FC Bihor, în ceasul al doisprezecelea, într-un discurs ce a primit la un moment dat o notă morbidă.

“Îi invit pe toţi colegii consilieri judeţeni să vină mâine (sâmbătă) la meci, să plătească biletul, pentru că nu există bani pentru baremul de arbitraj. De 100 de ani, acest club funcţionează fără întrerupere, inclusiv în primul război şi în al doilea război mondial. Am văzut că Primăria Oradea şi-a ridicat coada pe spate şi a plecat, iar Consiliul Judeţean şi-a asumat în continuare această responsabilitate. Dacă moare cineva, are dreptul o înmormântare onorabilă. Şi dacă moare acest club, măcar să moară cu demnitate”, a fost mesajul lui Bogdan pentru ceilalţi de la masa plenului CJ Bihor.

La rându-i, preşedintele Popa i-a încurajat pe consilierii judeţeni să meargă la partida FC Bihor – FC Caransebeş, fără precizeze dacă, la rându-i, va fi pe stadion.

popa cornel

Ce nu poate Judeţul

Cornel Popa le-a spus consilierilor judeţeni de ce Consiliul Judeţean nu ar putea să dea efectiv bani către FC Bihor, deşi a alocat bani din buget. “Să se ştie că CJ Bihor nu poate finanţa nici cu banii pentru FC Bihor pentru că de un an şi jumătate nu se găseşte forma asociativă cu membri care să contribuie la fel. Aşa stau lucrurile şi să înţelegeţi că în ceea ce priveşte CJ Bihor, instituţia nu pleacă de lângă FC Bihor, dar nu poate face pe lângă lege ceea ce nu poate face. De altfel, nu cere nimeni o asemenea poziţie, de a se intra în ilegalitate”, a declarat Popa, precizând că face în continuare eforturi să găsească investitori pentru FC Bihor care să vină lângă Consiliul Judeţean.

Speranţa moare ultima

“Pe toţi ne doare soarta FC Bihor, am încercat să facem mai multe întâlniri, şi săptămâna asta am avut una, dar nu are rost să comunicăm, din moment ce nu avem comunicat încă rezultatul discuţiilor”, a declarat Cornel Popa. Deşi şeful CJ Bihor a fost discret, se pare că o variantă ar fi aducerea unor investitori americani. Se aşteaptă însă un răspuns de peste Ocean.

Şeful CJ Bihor a aruncat şi o săgeată căre Primăria Oradea, cea care s-a retras anul trecut şi a cerut sprijinul antreprenorilor locali, pentru a se asocia cu Consiliul Judeţean în clubul de fotbal. Cornel Popa: “Se pare că altcineva anume înţelege că FC Bihor este doar a Consiliului Judeţean Bihor. Nu, este a tuturor bihorenilor! Fac apel la bihoreni să vină într-o asociere, cu bani, nu numai cu numele”.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor