Consultaţi cu privire la Planul Local de Acțiune pentru Mediu

De Simona Albinaru
2Comentarii
Sanda Mercea
Sanda Mercea
Vineri este ultima zi în care bihorenii îşi pot exprima părerea cu privire la draftul Planului Local de Acțiune pentru Mediu 2016 al județului Bihor.


În cadrul procesului de planificare de mediu, componentă principală a planificării strategice de dezvoltare durabilă, Agenția pentru Protecția Mediului Bihor a coordonat în cursul anului 2015, procesul de revizuire a Planului Local de Acțiune pentru Mediu Bihor. Acest proces s-a desfășurat în cadrul Grupului de Lucru și a Comitetului de Coordonare, la care au participat autorități publice locale, ONG-uri, servicii deconcentrate, Facultatea de Protecția Mediului Oradea, agenți economici.

Au fost realizate evaluarea stării mediului, definirea, ierarhizarea și prioritizarea problemelor de mediu, propunerea de acțiuni pentru rezolvarea acestor probleme de mediu, elaborarea proiectului pentru documentul PLAM Bihor.

Consultaţi

Draftul Planului Local de Acțiune pentru Mediu 2016 al județului Bihor este supus consultării publice fiind publicat pe site-ul APM Bihor la secțiunea http://www.anpm.ro/web/apm-bihor/planificare-de-mediu. Comentariile, completările și observațiile publicului pot fi transmise pe adresa de email loredana.tirt@apmbh.anpm.ro sau la nr. de fax. 0259/406.588, până la data de 25.03.2016. Sugestiile rezultate în cadrul procesului consultativ vor fi analizate, urmând ca pe baza acestora să se elaboreze forma finală a documentului PLAM.

„Planul de acțiune pentru mediu redactat sub forma sa finală va fi supus aprobării Consiliului Județean Bihor și difuzat către parteneri și beneficiari”,a precizat Sanda Mercea, directorul APM Bihor.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor