Copiii de la Gradinita 34, excursie in Salaj

De Cristina Ghilea
Reactualizat la:
Copiii de la Gradinita 34, excursie in Salaj
Acesta este motto-ul acţiunii caritativ-educaţionale şi de recreere organizată cu copiii de la Gradinita 34.

În preajma Zilei Internaţionale a Copilului, preşcolarii de la Gradinita 34 le-au făcut o bucurie copiilor proveniţi din familii devaforizate. Împreună cu educatoarele Daniela Lezeu, Ana Modog, Vereş Victoria şi Meszar Valeria, 48 de copii cu vârste între cinci şi şapte ani s-au îmbarcat, pe 28 mai, pentru o excursie în Sălaj, la Mănăstirea Bic şi la şcoala pentru copii proveniţi din familii defavorizate care funcţionează pe lângă sfântul lăcaş.

„1 Iunie este o zi de sărbătoare pentru toţi copiii lumii şi de aceea noi am dorit să-i facem fericiţi şi pe copiii de la şcoala din Bic. Ce poate fi mai mai frumos decât să-ţi iubeşti aproapele şi să poţi să-l faci să-i tresară inima de bucurie chiar şi pentru o clipă?! Copiii de la grădiniţa noatră, dar mai ales părinţii lor au făcut un gest mărinimos oferind micuţilor de la şcoala din Sălaj jucării, îmbrăcăminte, duciuri şi alimente, şi noi, educatoarele, le mulţumim”, ne-a spus educatoarea Ana Modog. Având ocazia să înmâneze personal cadourile, copiii au putut simţi emoţia gestului de a dărui, ocazie cu care s-au şi pozat cu noii prieteni de-o zi. Cu ocazia vizitei la mănăstire, copiii au spus rugăciuni şi au aprins lumânări, seara ajungând acasă plini de recunoştinţă pentru scurta „evadare” cu grădiniţa.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !