De 5 ori aur pentru Fit Dance la Vienna Dance Open

De Veronica Bursaşiu
De 5 ori aur pentru Fit Dance la Vienna Dance Open
Fit Dance Oradea a reprezentat România la Vienna Open Dance.


600 de numere de dans s-au aflat înscrise pe panoul de concurs la cea de-a IV-a ediţie a competiţiei „Viena Dance Open”, găzduite de capitala muzicii în perioada 27 februarie- 1 martie. Clubul Fit Dance condus de maestrul coregraf Maris Puşcov a intrat în competiţie cu peste 50 de balerine, la categoriile children, junioare şi senioare, la individual şi pe grupuri. De menţionat că multe dintre fetiţe au concurat la categorii de vârste superioare, că unele s-au aflat pentru prima dată în competiţia junioarelor şi în virtutea acestei situaţii, şi a faptului că multe au plecat spre Viena cu febră, prestaţia fetelor a fost una de zile mari. După anunţarea primelor rezultate, doamna Maris Puşcov a izbucnit în lacrimi de fericire: pur şi simplu nu i-a venit să creadă că la children Fit Deance a ocupat cinci locuri, dar şi premiul special pentru cea mai bună coregrafie prezentată în concurs.

În ciuda unui concurs-maraton în care prima reprezentantă a Fit Dance, Kira Nagy a intrat în competiţie la ora 8, iar ultimele – micuţele de la children la orele 22:30- premierea încheindu-se după orele 2 din noapte, elanul fetelor a crescut, s-au mobilizat şi singurul gând a fost acela de a avea o prestaţie la cel mai înalt nivel. Astfel că la cele cinci medalii de aur, s-au adăugat opt medalii de argint, patru de bronz şi trei menţiuni. La câteva ore după concurs, când şi-a mai revenit din emoţiile care au dominat-o zile întregi şi înainte de concurs, maestrul coregraf Maris Puşcov a ţinut să spună că: „sunt foarte mândră de fetele mele, de felul în care s-au mobilizat în concurs, de prestaţiile de pe scenă care ne-au adus pe lângă medalii, aplauze şi invitaţii la numeroase concursuri în străinătate. Sunt mândră că am reuşit să fluturăm steagul României din poziţia de câştigători şi vreau să mulţumesc tuturor pentru aceste sentimente de împlinire şi bucurie pe care le trăim împreună, copiilor, părinţilor care îi susţin şi sunt alături de noi pentru a ajunge la astfel de performanţe. Sunt clipe unice pe care le construim împreună la sute de ore de antrenamente şi repetiţii pe parcursul a ani şi ani de zile şi cred că aceşti copii merită din plin să ne înclinăm în faţa alegerilor pe care le fac. Să aleagă munca şi viaţa sănătoasă în locul altor opţiuni mai comode, dar care le pun în pericol sănătatea. Fiindcă noi, la Fit Dance, facem performanţă, dar în prim-plan este pledoaria pentru sport şi sănătate! Mulţumesc tuturor părinţilor pentru încrederea acordată şi pentru că azi, împreună, suntem echipa Fit Dance! ”

Premii Fit Dance Vienna Dance Open

Individual:

– Bartok Jennifer- children Open locul 2, -Manea Nedeea- Children Open locul 3, -Pop Rebeca- Children Balet locul 3,
– Carla Bolos- Children Art dance locul 3, – Selyem Eliza- Mini Art dance locul 1, -Selyem Eliza- mini Balet locul 1,
– Fota Nicolle- Mini Open locul 1,
– Fota Nicolle- Mini Balet locul 1,
– Gavrilaş Sorana- Mini Acro dance Locul 1 si cea mai buna coregrafie din concurs, -Szoke Bernadette- Junioare Acro dance locul 3,
– Kira Nagy- Junioare Acro dance locul 4, -Musca Diana- Junioare Balet locul 4,
-Bundea Jeniffer- Children open locul 4.

Formaţii:

Children: Art dance locul 2
– Open locul 2
Junioare: Art dance locul 2
şi Open 2 ,
Seniori: Art dance locul 20Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !