De patru ani, alaturi de comunitate

De Simona Albinaru
De patru ani, alaturi de comunitate
Administraţia Bazinală de Apă Crişuri susţine campania caritabilă „Ouăle gigant”.

Încă de la prima ediţie, ABA Crişuri a fost una dintre instituţiile care au susţinut Fundația Pro Valoare și Lotus Center Oradea în acţiunea caritabilă cunoscută sub numele de „Ouăle gigant”.

Implicarea instituţiei constă în elaborarea unui ou gigant care, în perioada Sărbătorilor Pascale, este expus în centrul comercial Lotus Oradea.

În 2010, la prima ediţie, oul A.B.A Crişuri ilustra un curs de apă îndiguit, cu maluri verzi şi curate. În urma licitaţiei, pentru acel ou, Fundaţia Pro Valoare a reuşit să străngă suma de 1.800 de lei. În anul următor, oul a fost elaborat din crengi, hârtie reciclată, rumeguş şi voal. A fost cel mai bine vândut produs din cadrul licitaţiei, reuşind să strângă suma de 10.000 de lei. La a treia ediţie, oul a avut şi o utilitate practică, fiind un suport pentru sticle de vin. În cele trei ediţii de până acum, ouăle eleborate de ABA Crişuri au adunat, în total, fonduri de 16.800 de lei. Acţiunea „Ouăle gigant” a făcut posibilă dotarea unei secţii de copii de la Spitalul Municipal „Gavril Curteanu” şi achiziţionarea unui ecograf 3D Pro Sound Alfa 6, pentru sala de naşteri a Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Oradea.

„ Importantă este nu doar implicarea în acţiuni de caritate ci şi mesajul pe care dorim să îl transmitem. Grija faţă de mediu este strâns legată de grija faţă de sănătate, căci, ape curate înseamnă sănătate şi prosperitate pentru orice comunitate” a declarat Pásztor Sándor, director tehnic ABA Crişuri.

Oul din acest an este un balansoar din nuiele, realizat manual pe un cu suport din lemn, având o înălţime de 1,7m. Oul va fi expus în Lotus Center Oradea până în data de 17 mai 2013. Licitaţia ouălor se va face în data de 9 mai.

 

Taguri:


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !