De ziua lor fac concursuri, festivitati si demonstratii

De ziua lor fac concursuri, festivitati si demonstratii
Poliţiştii serbează pe 25 martie 189 de ani de istorie şi tradiţie în slujba cetăţeanului. IPJ Bihor pregateste o serie de activitati cu aceasta ocazie.

Cu ocazia Zilei Politiei Române oamenii legii (de la IPJ Bihor) au pregătit un program de manifestări care se întinde pe mai multe zile. Mâine avea loc o sesiune ştiinţifică şi lansări de carte la sediul IPJ Bihor cu începere de la ora 11.00. În cadrul evenimentului va avea loc lansarea lucrării „O istorie în date a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor (IPJ Bihor)”, lansarea cărţii „Arta Criminalistică” şi expunerea „Evaluarea comportamentului simulat prin tehnica POLIGRAF”.
Pentru joi politistii au pregătit o şedinţă publşică festivă care va începe la ora 9.00 în Sala de Ceremonii a IPJ Bihor. În cadrul festivităţii 245 de poliţişti – 199 agenţi şi 46 de ofiţeri – vor fi avansaţi în gradul profesional următor la termen. Vor fi avansaţi la termen comisar şef (noul grad) Radu Silaghi, şeful Politiei Oraş Valea lui Mihai, comisar Vlad Codreanu, şef birou în cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, comisar de poliţie Marcel Cosma – Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul I.P.J. Bihor. În aceeaşi zi sediul poliţiei bihorene îşi va deschide porţile pentru public.

Demonstraţii şi sport pregatite de IPJ Bihor

Vor fi prezentate activităţile pe care le desfăşoară zi de zi poliţiştii bihoreni, dar şi dotările de care aceştia dispun în executarea misiunilor, pe ateliere de lucru. Astfel, în curtea IPJ Bihor, începând cu ora 11.00, vor fi prezentate tehnici de luptă, demonstraţii de arte marţiale ale mascaţilor, exerciţii de intervenţie ale luptătorilor SIR şi prezentare a laboratorului mobil de criminalistică. Activităţile dedicate Zilei poliţiei vor fi completate de concursul „Siguranţă pe două roţi!” dedicat elevilor din ciclul gimnazial şi primar şi de Competiţia
sportivă „Cupa Zilei Politiei Române” dedicată echipelor de fotbal formate din poliţiştii bihoreni.
 
V.T.


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !