Decizii noi ale Comisiei de circulatie din Oradea

Reactualizat la:
1Comentariu
Decizii noi ale Comisiei de circulatie din Oradea
Miercuri a avut loc o noua sedinta a Comisiei consultative pe probleme de circulatie si transport rutier în Oradea. La intrunire au luat parte reprezentanţii Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei municipiului Oradea, ai S.C. OTL SA, ai Poliţiei Rutiere, ai Autorităţii Rutiere Române, ai S.C. Selina S.A., precum şi reprezentanţii Camerei Taximetriştilor.

În urma discuţiilor purtate, membrii comisiei de circulatie  din Oradea au decis:

      – montarea indicatoarelor de limitare de viteză la 30 km/h pe strada Alexandru Sahia, la interesecţia cu stada Mangaliei

    – interzicerea opririi vehiculelor pe strada Graurilor pe sensul de coborâre

     – montarea, pe cheltuiale cetăţenilor, a indicatorului “acces interzis” şi adiţionala “cu excepţia riveranilor”, la intrarea în curtea interioară a imobilului nr. 3 de pe strada Aurel Lazăr

    – montarea de stâlpişori pe trotuare pe strada Louis Pasteur între strada Stâna de Vale şi strada Soarelui, precum şi interzicerea opririi pe ambele părţi ale tronsonului menţionat. Totodată, se va realiza sens unic din strada Louis Pasteur către strada Gh. Doja şi Spitalul de Urgenţă

– aviz favorabil pentru lucrarea “Construire spaţiu comercial cu birouri şi depozit” pe strada Apateului, nr. 68, cu acces auto din drumul de centură km 9+605

– aprobarea unei noi intrări din Calea Aradului în parcarea Centrului Comercial Oradea Shopping City

– montarea unui semafor cu buton la trecerea de pietoni de pe B-dul Decebal din faţa blocurilor ANL

– montarea pe porţiunea str. Calea Clujului, respectiv între str. Dragoş Vodă şi ieşirea din municipiu a unor indicatoare de limitare a vitezei la 50 km/h pentru autovehicule din categoria C, CE, respectiv la 70 km/h pentru celelalte.

– totodată, s-a hotărât interzicerea virajului la stânga spre benzinăriile de pe Calea Clujului, având în vedere că avizul dat de către Poliţia Rutiere este numai pentru relaţie dreapta.

În perioada imediat următoare în zona Şoseaua Borşului se vor monta separatoare de sensuri de la sensul giratoriu „Pic” până la Frigoexpres.

– in zona străzii Matei Corvin se vor monta indicatoare care vor interzice accesul spre şi dinspre obiectivele de pe str. Matei Corvin pe relaţia stânga, având în vedere ca avizul dat de către poliţia Rutieră este numai pentru relaţie dreapta.

– pe B-dul Ştefan cel Marea traficul se desfăşoară pe două benzi cu excepţia sensului de mers dinspre str. Transilvaniei spre str. Bârsei, unde traficul se desfăşoară pe o singură bandă de mers, din cauza autoturismelor parcate în parcarea de pe partea dreaptă. Astfel, aici se vor realiza locuri de parcare corespunzătoare în afara părţii carosabile (prin marcaj paralel cu carosabilul), astfel încât circulaţia să se poată desfăşura pe două benzi de sens.

 

Taguri: ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor