Deconturi depuse pana la sfarsitul lunii

De Simona Albinaru
1Comentariu
Deconturi depuse pana la sfarsitul lunii
Beneficiarii Măsurii 215 – plăţi în favoarea bunăstării animalelor – pachetul a – porcine trebuie ca până la data de 31 ianuarie să depună la APIA Bihor deconturile justificative pentru livrările/transferurile/mutaţiile porcilor graşi şi scrofiţelor desfăşurate în perioada 16 octombrie 2012 – 15 ianuarie 2013.

Decontul justificativ va fi însoţit obligatoriu de documente generale în funcţie de categoria suinelor şi subpachetele solicitate.

Documente

Astfel, pentru porci graşi copia documentului de însoţire a porcilor de la exploataţia cu cod ANSVSA la destinaţia de livrare, copia facturii fiscale de vânzare a porcilor către abator/terţi/de abatorizare a porcilor, după caz, fişa urmăririi activităţii la porci graşi, înregistrată la unitatea de creştere şi semnată de conducătorul unităţii şi de directorul economic al unităţii. Mişcarea lunară şi cumulată a efectivelor de porcine, trebuie completată pentru perioada respectivă copia facturii fiscale de cumpărare a purceilor din care să reiasă greutatea medie/cap de maxim 30 kg (când provin din cumpărare).

Documentul de transfer a purceilor intraţi în ferma de creştere şi îngrăşare pentru purceii ce provin din ferma de reproducţie a aceleiaşi societăţi, actul de mutaţie a purceilor la categoria porci graşi şi documentul de intrare a purceilor în ferma de creştere şi îngrăşare a porcilor în situaţia în care purceii sunt crescuţi în regim de prestare de serviciu sunt alte documente necasare. Pentru scrofiţe trebuie depuse copia avizului de însoţire a scrofiţelor de la o fermă de reproducţie la altă fermă de reproducţie a aceluiaşi crescător, copia facturii fiscale de vânzare a scrofiţelor, a actului de mutaţie a scrofiţelor la categoria scroafe, fişa urmăririi activităţii la scrofiţe, înregistrată la unitatea de creştere şi semnată de conducătorul unităţii şi de directorul economic al unităţii şi mişcarea lunară şi cumulată a efectivelor de porcine.

„În cadrul Măsurii 215 – plăţi în favoarea bunăstării animalelor – pachetul a – porcine, pentru perioada 16 iulie 2012 – 15 iulie 2013 la APIA Centrul Judeţean Bihor, au fost depuse un număr de nouă cereri iniţiale de ajutor pentru un număr de 121.250 capete porci graşi, 3.504 capete scrofiţe respectiv 2.607 capte scroafe în sumă totală de 3.771.413,6 euro”, a precizat Florian Pavel, directorul APIA Bihor.

 

Taguri:


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor