Dekoart Ceramic, ShopExpert şi Termoflux participă la OradeaExpo

Dekoart Ceramic, ShopExpert şi Termoflux participă la OradeaExpo
26 de firme participă la „OradeaExpo – Târg de Rezidenţiale, Construcţii, Instalaţii şi Decoraţiuni”, care va avea loc în 8 şi 9 iunie 2019 la Era Park.

Cine îşi doreşte ceva frumos şi de calitate pentru spaţiul personal, Dekoart Ceramic îi pune la dispoziţie o mulţime de modele deosebite de gresie şi faianţă, de cea mai bună calitate, de la cele mai renumite fabrici din Spania. Aici se pot vedea ultimele tendinţe, deoarece proprietarii vizitează cele mai importante târguri de profil.

Showroom-ul Dekoart Ceramic se găseşte pe str. Calea Clujului, nr. 42 A, Oradea (telefon 0771.273.655).

Spaţiul este decorat cu cele mai speciale finisaje, pentru a vedea cum ar arăta acasă la client. Aici se găsesc, de asemenea baterii, mozaicuri, panouri decorative 3D, mobiliere de baie, dar şi modele de ceramică cu diferite texturi şi finisaje – de la plăci ceramice care imită perfect lemnul, la placi ceramice cu aspect metalic sau în stilul pachwork, stilul vintage..

Sunt atâtea variante, încât trebuie văzute personal. De asemenea, la showroom clienţii se pot documenta pe baza volumului impresionant de cataloage de la cei mai importanţi producători din domeniu. Tot aici există şi o echipă dedicată, pentru consultanţă, sfaturi practice şi proiectare.

ShopExpert

ShopExpert este de cinci ani consecutiv vânzătorul nr.1 online din România de scule electrice Bosch Profesional şi Makita Profesional pe platforma www.shopexpert.ro. ShopExpert se mândreşte cu cel mai mare şi cel mai dotat Showroom Bosch Profesional din Europa, situat pe Calea Aradului 99 (vis-à-vis de Aeroportul International Oradea). Firma îi aşteaptă pe bihoreni, şi nu numai, la OradeaExpo, cu promoţii, suveniruri şi o tombolă. Premiul 1 constă în: BOSCH GSR 18-2-LI PLUS – maşină de găurit şi înşurubat cu doi acumulatori Li-Ion, 2Ah, 63Nm + valiză (695 lei). Informaţii la: www.shopexpert.ro sau tel: 0730.922.322.

Termoflux

Firma Termoflux SRL este o firmă cu capital integral românesc, care a luat ființă în anul 2007 din dorința de a asigura cumparătorului român accesul la cele mai noi tehnologii în domeniul instalațiilor termice în special al acelor tehnologii care folosesc energii alternative care au la bază energia solară, energia captată din pamânt sau din aer.

De la înfințare firma a început colaborarea cu mari producători din domeniul instalațiilor termice cum ar fi Oventrop Germania, Nibe Suedia, KNV Austria Solar Focus Austria, în acest fel putând să ofere o calitate deosebită clienților săi.

Îcepând cu jumatatea anului 2007, Termoflux a început comercializarea și executarea de sisteme de izolație cu celuloză și fibră de lemn, sisteme de izolații ecologice care asigură una din cele mai performante izolații existente, circa 80% din clădirile din țările nordice fiind izolate cu aceste tehnologii.

În concluzie din anul 2007 firma asigură clienților săi un pachet complet de servicii de instalații și izolații, în acest fel putându-se evita discuțiile neplăcute referitoare la funcționarea defectuoasă a instalației termice.

În ultima vreme Termoflux s-a axat mai mult pe comercializarea și montarea pompelor de căldură, a panourilor solare, iar începând din 2012 a început, în colaborare cu un grup inimos de ingineri, realizarea de pompe de căldură proprii, de o calitate deosebită, dar la prețuri mai mici decât cele importate.

26 de firme la „OradeaExpo”

„OradeaExpo – Târg de Rezidenţiale, Construcţii, Instalaţii şi Decoraţiuni” este un nou eveniment de anvergură organizat de Inform Media, editor al cotidienelor Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, Bihon.ro şi Erdon.ro. Acesta va avea loc în 8 şi 9 iunie 2019 la Era Park. Evenimentul este destinat dezvoltatorilor de cartiere rezidenţiale, producătorilor de materiale de construcţii, izolaţii şi instalaţii, firmelor de amenajări şi decoraţiuni interioare şi exterioare, precum şi celor de grădinărit, de scule şi utilaje, de design, dar şi celor de intermedieri imobiliare.

La „OradeaExpo” s-au înscris 26 de firme. Este vorba despre: BU BU Bucătarul Burlan (grătar plită portabil, reversibil), Holx by Ramon, Anastasia Residence, Dekoart Ceramic, Deve Prodexim, Mobexpert, Motoutilaje Brumă, Victoria Rezidenţial prin Casa Regal Imobiliare, Matros, Riwowi, Agrisorg, Alcas Italia, Happy Pool, SculePrime.ro, Leroy

Merlin, Kinetic Body, Master Garden, Arikan, Instal Casa, Imperial Glass, Porcelanosa, Sophia Oradea, Casa din Chirpici, Termoflux, ShopExpert şi BioDry.

Firmele înscrise la eveniment beneficiază de reclamă în Jurnal Bihorean, Bihari Napló şi Jurnal Bihorean Plus, dar şi pe Bihon.ro şi Erdon.ro. De asemenea, participanţii la „OradeaExpo” vor fi promovaţi pe paginile de facebook ale Jurnalului Bihorean, Bihari Naplo, Bihon şi Erdon.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !