Delicte silvice constatate

De Alexandra Lăzureanu
Delicte silvice constatate
Marţi dupa-amiază, poliţiştii Secţiei nr.9 de Poliţie Rurală Cefa au depistat, în localitatea Tăut, un bărbat de 23 de ani, din judeţul Arad, în timp ce transporta cu o autoutilitară 3,5 metri cubi de material lemnos de esenţă cer, stejar şi gorun, în valoare de 477,4 lei, fără a avea documente de provenienţă.

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării şi predat Ocolului Silvic Tinca, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 2.000 lei. Tot marţi, pe D.N.76, în localitatea Ceica, poliţiştii Secţiei nr.2 de Poliţie Rurală Beiuş au depistat un tânăr de 24 de ani, din comuna bihoreană Sântandrei, în timp ce transporta cu o autoutilitară 4 metri steri de material lemnos de foc de diferite esenţe, în valoare de 360 lei, fără documente justificative. Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr. 171/2010. De asemenea, marţi,în jurul orei 15:00, poliţiştii Secţiei nr.7 de Poliţie Rurală Tileagd împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Silvice Bihor şi ai Ocolului Silvic Aleşd au depistat, pe D.N. 1, în localitatea Tileagd, un bărbat de 31 de ani, din comuna Toboliu, în timp ce transporta cu o autoutilitară 1,4 metri cubi de material lemnos, speciile fag şi cer, fără aviz primar de însoţire a mărfii. Câteva minute mai târziu a mai fost depistat un bărbat de 52 de ani, din comuna Nojorid, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2,9 metri cubi de material lemnos specia fag, fără documente de provenienţă a mărfii. În ambele cazuri materialul lemnos a fost confiscat, iar cei doi conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !