Despre curaj și atitudine|Orădencele inspirate de femeile lider

De Vernoica Bursașiu
1Comentariu
Despre curaj și atitudine|Orădencele inspirate de femeile lider
Oradea a găzduit, în premieră, cel mai nou eveniment dedicat leadership-ului feminin: The Woman after 5pm!

Fiecare dintre noi are nevoie de un model și de povești care să ne inspire la momentul potrivit. De mai bine de 6 ani, The Woman a adus aceste modele în fața a peste 3.000 de femei. Cu nume sonore în lumea de business și nu numai, cele mai de succes figuri feminine și-au împărtășit experiența și povestea pe scena leadership-ului din România – Armonia Venue Oradea.

Femei convingătoare, care vorbesc cu pasiune despre munca lor. Femei-lider al căror portret este complet adaptat la cele trei planuri ale realității: fizic, social și spiritual. Sunt femeile „The Woman”.

Peste 200 de antreprenoare din Oradea au venit în eleganta şi exclusivista sală „Armonia” la întâlnirea cu invitatele, la conferinţa „The Woman after 5pm!”. În faţa orădencelor au vorbit femei care reuşesc să facă ceea ce îşi propun, femei-inspirație pentru oamenii care le înconjoară și pentru comunitate. Mirela Bucovicean, fondator Molecule F, a vorbit despre „Molecula succesului în business!”, orădeanca Sorina Bradea, managing partner Thomas Internațional, a împărtăşit experienţa sa în speak-ul „A fost odată un vis… de antreprenor!”, iar Monica Bîrlădeanu, actriță & antreprenoare, a convins că are „Intuiție în antreprenoriat”.

Reţetă pentru notorietate

Evenimentul a avut un scop multiplu: de la inspirație, educare, motivare, socializare și împărtășirea experiențelor de business și nu numai, până la consolidarea comunităţii „The Woman” sub sloganul „Educația, puterea de a schimba lumea!”.

Conferinţa a fost un imbold, dar şi o oportunitate menită să susțină și să formeaze comunități puternice de femei care să ducă mediul de business la nivelul următor. „The Woman” conturează profilul femeii de succes pe trei planuri, prin prisma speakerilor și a conținutului prezentat. Business-ul, ca stil de viață desprins din convingerea că se poate și că acțiunile deliberate conduc la succes a fost tematica pe care Mirela Bucovicean, fondatoarea platformei care promovează designerii români Molecule F, a abordat-o în cadrul evenimentului.

„Faceți networking, schimbați cărți de vizită între voi! Nu știți niciodată ce furnizor sau posibil partener prezent la eveniment are nevoie de serviciile voastre și puteți să colaborați!”, le-a îndemnat Mirela Bucovicean pe participante. Antreprenoriatul intuitiv este ceea ce Monica Bîrlădeanu, fondatoarea Mooncast Jewlery, declară ca fiind atitudinea potrivită și rețeta care îți aduc notorietate în orice industrie te-ai orienta. Ea a demonstrat că un business de succes se poate naşte din „joaca cu plastilina”, fiindcă a început să facă bijuterii căutând o modalitate de a se relaxa, după un rol care o supusese la numeroase provocări.

Despre cum îți poți atinge potențialul maxim prin dedicare, ambiție, curaj și muncă a vorbit Sorina Bradea, managing Partner Thomas International. Antreprenor, trainer și consultant de peste 22 de ani, orădeanca activează în prezent în cadrul propriei companii de consultanță în HR – Romarketing. Mai mult decât atât, în 1998 a adus în România una dintre cele mai cunoscute și utilizate platforme de evaluare la nivel mondial: Thomas International. Participantele la conferinţă au avut parte de momente de jazz oferite de Picky and the band, de un cocktail party și de o sesiune de socializare.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor