Despre fermentaţie şi vinificaţie

De Cristian Horgoș
Despre fermentaţie şi vinificaţie
Luni, de la ora 10, Hotelul Ramada găzduieşte conferinţa de închidere a proiectului „O nouă metodă şi sistem de monitorizare în timp real a procesului de fermentaţie”, derulat cu finanţare HURO de Universitatea din Oradea (Facultatea de Ştiinţe) şi Institutul de Biotehnologie „Bay Zoltán” din Szeged (Ungaria), ca partener.

Proiectul lansat în februarie 2012 a fost finanţat cu 325.700 euro şi are ca obiectiv dezvoltarea unei noi metode şi a unui sistem inovativ bazat pe utilizarea biosenzorilor optici, pentru urmărirea în timp real a reacţiei de transformare a glucidelor în (bio)etanol.

Sunt aşteptaţu cercetători, studenţi şi specialişti din domeniile biotehnologiei, ai producţiei de bioetanol, ai vinificaţiei şi ai industriilor fermentative.

 



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !