Dezvoltarea rurala, finantata

De Simona Albinaru
1Comentariu
Dezvoltarea rurala, finantata
Grupul de Acţiune Locală Bihor de pe lângă fontiera cu Ungaria a lansat începând cu data de 15 mai cea de a doua sesiune de cereri de proiecte pentru submăsura 413 – Calitatea vieţii şi diversificarea economiei rurale corespunzătoare Măsurii 322 din PNDR – Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale.

Fondurile disponibile pentru această măsură sunt de 700.000 euro. Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanţarea unui proiect din cadrul acestei măsuri este de 15.000 euro. Intensitatea sprijinului financiar este de 100%.

Depunere

Depunerea proiectelor pentru această măsură se va face la sediul Asociaţiei GAL Bihor, la adresa comuna Borş, satul Borş, nr. 112, judeţul Bihor, de marţi până vineri, între orele 09:00 – 16:00. Solicitantul de finanţare trebuie să aibă sediul în aria de acoperire a GAL Bihor, să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibilitate menţionate în cadrul Ghidului solicitantului aferent măsurii de finanţare. Termenul limită de depunere a cererilor de finanţare pentru această măsură este 30 iunie 2012.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea Sub-măsura 413 – Calitatea vieţii şi diversificarea economiei rurale sunt cuprinse în Ghidul solicitantului distribuit gratuit la sediul asociaţiei sau se pot descărca de pe site-ul www.apdrp.ro.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor