Din 13 decembrie, noul mers al trenurilor

De Dan Birta
2Comentarii
Din 13 decembrie, noul mers al trenurilor
Reducerile la achiziţionarea biletelor cu anticipaţie, online, pot ajunge la 30%.

Începând cu data de 13 decembrie, trenurile circulă după un nou program. Potrivit informaţiilor primite de la CFR Călători, de la această dată a intrat în vigoare noul „Mers al Trenurilor 2015-2016”. Acesta va fi valabil până la data de 10 decembrie 2016.

„Oferta de transport feroviar de pasageri este adaptată cererii pieţei, atât prin optimizarea orariilor şi a capacităţii de transport, cât şi prin asigurarea condiţiilor de confort pe categorii de trenuri, utilizându-se eficient resursele disponibile”, transmite CFR Călători.

Zilnic se vor afla în circulaţie peste 1.200 de trenuri, în funcție de perioada din an: „Trenurile Zăpezii” vor circula spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Piatra Neamţ şi Petroşani (Staţiunile Straja şi Parâng). În plus, prin oferta tarifară „Trenurile Zăpezii”, în perioada 1 ianuarie – 29 februarie 2016, se vor acorda reduceri la bilete între 25% şi 56%. „Trenurile Soarelui” vor asigura în perioada sezonului estival 2016 legături din toată țara către staţiunile de la Marea Neagră şi Delta Dunării.

Reduceri la bilete

Din data de 13 decembrie a.c. se vor acorda reduceri la bilete între 30% şi 50% la unele trenuri InterRegio. Este vorba şi de trenurile care circulă pe perutele: Oradea – Satu Mare şi Oradea – Cluj Napoca. Totodată, la anumite trenuri InterRegio se vor aplica tarife de tren Regio, atât la bilete cât şi la abonamente.

CFR Călători acordă importante reduceri în funcţie de perioada de anticipaţie cu care este achiziţionat biletul. Reducerile pornesc de la 10% pentru o anticipaţie de şase zile şi ajung până la 25% pentru anticipaţia de peste 21 de zile. Reducerea pentru cumpărarea cu anticipaţie se cumulează cu reducerea de 5% acordată pentru toate biletele cumpărate online.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor