Din suflet pentru suflet

De Alexandru Guiaș
Reactualizat la:
Din suflet pentru suflet
© Lucrările „îngerașilor” de la CSEI nr. 1 Foto: Elena Erdeli
Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 1 din Oradea a desfășurat o activitatea educativă intitulată „Din suflet pentru suflet”.

Evenimentul care a avut loc marți, 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, a fost organizat în cadrul parteneriatului strategic Erasmus+, KA 2 LIFE „Schimb de bune practici privind copiii cu dificultăți de învățare, probleme de integrare și tulburări de comportament”. Grupul-țintă al activității a fost reprezentat de elevii grupelor de preșcolari din clasele I, a II-a și a III-a de la CSEI nr. 1 din Oradea și de elevii clasei a VI-a de la Liceul de Arte, coordonați de profesoarele Liliana Sârb, Ligia Cristea și Elena Erdeli.

„Scopul activității a constat în realizarea de decorațiuni de Crăciun și socializarea celor 20 de preșcolari de la CSEI nr. 1 cu cei 19 elevi de la Liceul de Arte. În cadrul acțiunii, elevii și preșcolarii coordonați de cadrele didactice au realizat îngerași, pe care mai apoi i-au decorat, și au cântat colinde. La finalul activității, copiii au fost recompensați cu biscuiți, saleuri, ceai și dulciuri. Produsele finale (îngerașii) realizați în cadrul activității au fost expuși la intrarea în instituție, astfel încât strădania micilor artiști să poată fi văzută de părinții elevilor, de ceilalți elevi și profesori ai școlii. Elevii Liceului de Arte le-au adus preșcolarilor de la CSEI nr. 1 daruri din partea Moșului”, a precizat prof. Elena Erdeli, director adjunct al CSEI nr. 1 din Oradea și coordonatorul proiectului.

Proiectul este finanțat cu sprijinul Comisiei Europene și se va derula pe parcursul a doi ani (01.11.2016 – 31.10.2018), iar bugetul proiectului este de 22.310 euro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !