Distinsi cu diplome de excelenta

Diplome pentru activitatea editorială şi de cercetare
Diplome pentru activitatea editorială şi de cercetare
Diplomele au fost înmânate de prof. univ. dr. ing. Cornel Domuţa.

A treia ediţie a Galei Premiilor Facultăţii de Protecţia Mediului s-a consumat miercuri. În cadrul acestei gale, cadrele didactice care s-au remarcat prin activitatea editorială şi de cercetare în anul precedent au fost răsplătite, în mod simbolic, cu diplome.

Conducerea Facultăţii a premiat dascălii care au publicat articole în reviste cotate ISI, pe cei care au câştigat proiecte de cercetare, pe cei are au obţinut brevete de invenţie, precum şi pe cei care au obţinut titlul de doctor într-un anumit domeniu. Totodată, au fost premiaţi şi profesorii care au publicat cursuri, îndrumătoare de lucrări practice ori cărţi ştiinţifice. Distincţii le-a fost acordate şi cadrelor didactice ale facultăţii care au ajuns la vârsta de pensionare (prof. univ. dr. ing. Maria Zăpârţan, prof. univ. dr. ing. Csép Nicolae, prof. univ. dr. ing. Petru Burescu, conf. univ. dr. ing. Atanase Dalea).

Stimulare

„Este binecunoscută importanţa care se acordă în prezent publicării de articole în reviste cotate ISI, iar drumul ştiinţific pentru obţinerea unui brevet de invenţie este în general foarte lung. Finanţările proiectelor de cercetare în regim competiţional constituie o performanţă atât pentru cercetători, cât şi pentru instituţie. De aceea, am dorit să-i premiem cu o diplomă de excelenţă pe cei care au pus umărul la aceste proiecte. De asemenea, în procesul de învăţământ sunt esenţiale cărţile, cursurile şi îndrumătoarele practice. Prin astfel de acţiuni, dorim să motivăm cadrele didactice să scrie cărţi şi cursuri şi să publice articole în reviste cotate ISI, urmând ca pe viitor, în funcţie de posibilităţi, să-i stimulăm şi material. Toate, pentru a contribui la punctajul facultăţii şi al Universităţii în clasamente. Pe de altă parte, ”, a declarat prof. univ. dr. ing. Ioan Mintaş, decanul Facultăţii de Protecţia Mediului.

C.D.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !