Dorințe împlinite și sute de copii fericiți

Hospice Emanuel alături de cei care au nevoie
Hospice Emanuel alături de cei care au nevoie
Cea mai mare bogăție pe care viața ne-o poate dărui sunt copiii. Zâmbetul lor este de neprețuit. Și anul acesta alături de prieteni dragi Fundația Hospice Emanuel am reușit să aducă zâmbete adevărate de bucurie și mulțumire copiilor îngrijiți de fundaţie.


„ Pentru că nu trece zi în care să nu primim o lecție de încredere, optimism, bunătate și dragoste de la acești micuți care se luptă cu greutățile vieții. Pentru că bucuria lor aduce împlinire în sufletele noastre, pentru cel mai pur și uman motiv din lume, o mângâiere adusă în prag de sărbătoare, pentru că ne place să îi răsplătim ori de câte ori avem ocazia pe acești curajoși luptători prin organizarea de diferite evenimente dedicate lor. De fiecare dată avem emoții și ne gândim cât de mult înseamnă zile ca aceasta pentru acești copii veniți din toate colțurile județului Bihor, care au nevoie de noi, ca să poată trece mai ușor peste tratamente dificile și să privească cu speranță spre mâine. Și prin această acțiune de Crăciun ne-am dorit să le amintim tuturor celor prezenți, copii, părinți și bunici deopotrivă că viața lor este de mare preț în ochii lui Dumnezeu, dar și în inimile noastre”, spun reprezentanţii fundaţiei.

În data de 11 decembrie, Moș Crăciun a poposit pentru câteva momente la Oradea aducând multă bucurie celor 200 de copii prezenți la Serbarea de Crăciun organizată de Hospice Emanuel în Sala Mare a Bisericii Providența din Oradea. Mulțumim celor care au fost Moș Crăciunul lor anul acesta: Mulțumim Fundației People to People și S.C Compania de Apă Oradea S.A. care nu au uitat de nici un copil astfel încât fiecare copil a plecat bucuros, cu brațele încărcate de daruri. A fost o seară specială cu un program deosebit de frumos susținut de copii minunați care prin glasurile lor duioase ne-au făcut să ne deschidem spre bucurie, spre frumusețe și spre tot ce înseamnă a trăi din plin. Cântecul lin al mulțumirii, vers, rugă și gând adunate împreună pentru a face sute de copii fericiți. Membrii corului Ambasadorii Speranței au deschis programul cu o suită de colinde tradiționale românești și cântece internaționale, conduși de dirijorii Ioana Mihuț și Cătălin Cipleu. Ambasadorii Speranței sunt corul de copii ce aparține Asociației Părinților Adoptivi Bihor, cor ce a luat ființă în anul 2013. A urmat apoi un grupaj de colinde interpretate de orchestra Tabor și Prietenii. Minunata orchestră Tabor a luat ființă în anul 2007 și este dirijată de Alexandra și Flavia Ionoi Pereț. Orchestra numără peste 140 de instrumentiști cu vârsta cuprinsă între 4 – 25 de ani, din care 40 au venit să colinde cu această ocazie. Chiar dacă s-a lăsat așteptată până la finalul programului, intrarea Moșului a fost un moment minunat pentru toți cei prezenți. Din decor nu a lipsit nici bradul de Crăciun înconjurat de cadouri.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !