Dus rece la Sala Ghiseelor din Primarie

Dus rece la Sala Ghiseelor din Primarie
La nici o lună de la „destuparea şampaniei”, noul spaţiu piramidal din interiorul Primariei Oradea a avut parte şi de o bălăceală cu apă de ploaie.

Astfel, săptămâna trecută s-au constatat infiltraţii în noul Centru pentru Relaţii cu Publicul.

„Firma Transilvania SRL, cea care a montat aparatele de aer condiţionat, a verificat luni problema semnalată. Astfel, echipa de intervenţie a depistat o garnitură defectă, înlocuind-o. Întrucât instalaţia de aer condiţionat este în perioada de garanţie, costul reparaţiei a căzut în sarcina firmei Transilvania”, ne-a declarat Mirela Macra, purtător de cuvânt al Primariei Oradea.

Reamintim că la începutul lunii s-au recepţionat lucrările la noul Centru pentru Relaţii cu Publicul cu calificativul «foarte bine». Lucrările au fost executate de SC Abed Nego în 12 luni, la un cost de 1,5 milioane lei + TVA.

„Întreaga activitate a relaţiei cu publicul din Primarie va fi concentrată într-un singur loc, Sala Ghiseelor, cu un număr de 27 de ghişee, fapt care va duce la creşterea eficienţei relaţiei cu contribuabilul, dar şi la creşterea gradului de transparenţă al instituţiei”, informa municipalitatea cu ocazia recepţionării.

Funcţional în curând

Sala Ghişeelor din Primarie va fi funcţională după achiziţia mobilierului şi aparaturii tehnice.

Licitaţia pentru mobilier a fost câştigată de asocierea SC Mic Mobilier – SC Flavimob, care trebuie să-l monteze până la mijlocul acestei luni.

Doar SC Select Catering a depus ofertă pentru închirierea spaţiului situat la demisolul Centrului pentru relaţii cu publicul, în vederea asigurării unui bufet de incintă cu servicii de catering şi administrare bufet.

C.H.

Sala Ghiseelor din Primarie, receptionata0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !