EduBizz, pentru elevii supradotati

De Veronica Bursaşiu
Reactualizat la:
EduBizz, pentru elevii supradotati
EduBizz – Eveniment caritabil destinat mediului de afaceri şi tinerilor liceeni din Oradea.

Joi seara, la Teatrul Regina Maria din Oradea a avut loc evenimentul caritabil de lansare a proiectului EduBizz. „Acest proiect vizează activităti pentru oamenii de afaceri şi tinerii liceeni cu calitati deosebite din Oradea, în vederea direcţionării lor profesionale. Concret, EduBizz oferă oportunităţi pentru tineri de a efectua stagii de practică în firmele şi ONG-urile participante la proiect şi de a se se dezvolta în tabere profesionale şi de business pe timpul verii. Tinerii din proiectul EduBizz vor avea şansa de a participa la organizarea Business Days Oradea, în aprilie 2013, cea mai mare conferinta de business şi networking din ţară ”, spune Teodora Chifor, organizator.La eveniment au participat peste 120 de oameni de afaceri din zonă. Deputatul Florica Cherecheş, fostul viceprimar Constantin Jurcă, vicepreledintele Federaţiei Patronilor Vasile Fonoage au fost doar câtiva dintre cei care au răspuns invitaţiei organizatorilor.

„EduBizz va continua în februarie şi martie cu workshopuri şi ateliere de interconectare a firmelor, ONG-urilor participante în proiect şi a tinerilor liceeni în vederea selectării pentru stagiile de practică, care vor avea loc în vacanţa de primăvară din aprilie si cea de vară, când se va organiza şi tabără de business pentru tineri, cu participarea unor traineri şi oameni de afaceri de succes ”, a adăugat Teodora Chifor.Organizatorii evenimentului :Adina Todea, Condescor, Oradea, Simona Jianu, Maniere elegante pentru copii, Teodora Chifor, Romcom, Doru Pelivan, Salina din Oras, Sándor Kasza, asociatia KAS, APK, doresc să mulţumească sponsorilor şi tuturor celor care s-au implicat şi vor continua să sprijine proiectul EduBizz.Parteneri ai EduBizz au fost: Business Days, Teatrul de Stat Regina Maria din Oradea şi cu sprijinul Consiliului Judeţean Bihor.

Specialist în matematica conştiinţei

Invitaţii la EduBizz au fost de afaceri şi speakeri din ţară, de la evenimentele Business Days: Simona Baciu – Fondator Cambridge International Transylvania College, Ionuţ Breb – Breb Consulting, Cristina Imre – Fondator Platinum Development, Florina Oneţiu – Fundaţia Life Care, Academia Femeilor. Un speaker care a apărut în ultimul moment avea să ofere pe lângă un discurs mobilizator şi o adevărată lecţie de patriotism celor prezenţi. A’ime Cristie, reprezentant al Hearts of Hearts Foundation este o româncă care a trăit multă vreme în Australia şi care s-a întors pentru „a asista în transformarea conştiinţei poporului român ”.Cristie s-a specializat în matematică conştiinţei, lucrează cu noţiuni de fizică cuantică şi este creatoarea unei linii de modă în Europa. După speak, Cristie a cerut asistenţei să cânte împreună Imnul României „Deşteaptă-te Române!” Un gest absolut remarcabil cu atât mai mult cu cât vine din partea unui om care a trăit 20 de ani în Australia.Edu Bizz a fost un eveniment maraton în cadrul căruia participanţii au primit premii consistente în cadrul unei tombole, dar s-au bucurat şi de momente de iluzionism cu Magicianul Augustin.

Despre vis şi realitate

Unul dintre spekerii invitaţi la evenimentul caritabil EduBizz a fost tânărul Doru Pelivan. Proprietar al unei firme la doar 17 ani, Doru a venit să vorbească tinerilor prezenţi la Teatrul Regina Maria din pziţia omului de succes, care ştie cum să-şi transforme visele în realitate, pas cu pas. Discursul său a fost axat pe sintagma „este timpul să îţi recapeţi Pasiunea, curiozitatea şi forţa interioară să schimbi orice îţi doresti în viata ta ”. Tânărul consideră cu unul dintre paşii obligatorii pe care trebuie să îi faci în acest demers este acela de a elimina din preajma pe aşa-numiţi „hoţi de vise ” , adică pe cei care nu cred în faptul că îţi poţi realiza visele.

 

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !