Elevii de la Colegiul Național ,,Avram Iancu” Ștei, campioni la fotbal

Elevii de la Colegiul Național ,,Avram Iancu” Ștei, campioni la fotbal
Şcoala românească aliniată la standarde europene cunoaște, de la un an la altul, mutații semnificative. Educația este chemată să răspundă exigențelor impuse de stadiul evolutiv al societății, să ducă la schimbarea în bine a viziunii asupra vieții.

Există la români acel optimism înnăscut, dorința de afirmare, să simți că rezultatele muncii tale au valoare. Dascăli și elevi deopotrivă, mereu în relație, caută strategii și soluții pentru a pune în practică cele mai îndrăznețe vise. Ca dascăl, poți oferi elevilor cel mai frumos dar – câștigarea încrederii în sine – să le arăți că ești interesat de ceea ce faci, recunoscându-le eforturile și progresele.

De apreciat aici munca plină de dăruire a profesorilor de la Colegiul Național „Avram Iancu” din Ştei, dorința de a-i face pe elevi să conștientizeze sensul devenirii lor, oferindu-le exemplul personal. Pas cu pas, au contribuit la formarea și încurajarea talentului, iar agenda de lucru a ultimilor zece ani stă dovadă. Proiecte de parteneriat strategic, proiecte pentru dezvoltarea abilităților în IT ori lansările de carte, creațiile literare și olimpiadele școlare au descoperit talente, valori care duc la succes și sunt mândria acestui prestigios lăcaș de cultură.

Cu aceeași dăruire s-a implicat conducerea şcolii și în materie de sport – descoperind talente, contribuind la formarea de deprinderi: să muncești cu pasiune, seriozitate, să termini ce ai început, să depui mult efort în tot ce faci. Astfel, bucuria succesului nu va întârzia să se arate.

stei2
Recent, echipa reprezentativă de fotbal a CN „Avram Iancu” din Ștei (antrenor prof. Emanuel Coroiu) a obținut victoria cu scorul de 4-2 în fața echipei reprezentative de fotbal a CT „Unirea” Ștei (antrenor prof. George Ciobris), calificându-se la etapa intermediară județeană, faza S, care se va desfășura pe 25 februarie la CN „Samuil Vulcan” din Beiuș.

Cadrele didactice, domnul director, prof. Cristian Andru, domnul director adjunct, prof. Emanuel Coroiu, se alătură echipei și împărtășesc ideea că totul se obține prin multă muncă.

Profesor de sport, bun manager, de un profesionalism aparte, cel care n-a ezitat să investească în copii, în materie de sport, domnul profesor Emanuel Coroiu dedică această victorie, alături de echipă, domnului director, prof. Cristian Andru, cu ocazia zilei de naștere, 20 februarie.
Felicitări tuturor!

Prof. Petronela Heredea

Campionii:

 • Blig Alexandru Bogdan
 • Marc Robert Giuliano
 • Ciubota Tudor
 • Coldea Marius Daniel
 • Galea Adrian Cătălin
 • Țigan Cătălin Cristian
 • Pele Fordon Rareș Florin
 • Farcaș Cristian George
 • Stoian Cosmin
 • Suciu Andrei Ioan
 • Tocuț Gabriel Cornel

Antrenor: prof. Emanuel Coroiu

Stoian Cosmin a marcat două goluri: 12′ si 19′

Teaha Vlad: 22′

Marc Robert: 26′

Arbitru: Dumuţa Daniel Florin



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !