Eurodeputatul Pavel ţine audienţe la Oradea

Dezvelind placheta de pe zidul biroului
Dezvelind placheta de pe zidul biroului
Biroul europarlamentar din strada Tudor Vladimirescu va fi oferit gratuit şi organizaţiilor studenţeşti sau ONG-urilor.


Eurparlamentarul Emilian Pavel (PSD) are, de săptămâna trecută, un cabinet de audienţe funcţional în Oradea. Pavel este singurul europarlamentar bihorean şi singurul care are un „punct de lucru” în Oradea, deşi eurodeputata Norica Nicolai (PNL) promisese în campania electorală din mai 2014 să îşi deschidă un cabinet la Oradea. Deşi promisiunea fusese făcută alături de primarul Ilie Bolojan, Nicolai nu a mai ajuns pe la Oradea de un an de zile, de când a fost realeasă eurodeputat.

Vineri, un preot ortodox a sfinţit cabinetul lui Pavel, situat pe strada Tudor Vladimirescu nr. 41.

La birou sau prin Skype

Ulterior, Emilian Pavel a arătat că va ţine la cabinet audienţe săptămânale, vineri, după ora 10, cu programare prealabilă (prin email sau prin programări la faţa locului). „Dacă nu voi putea vineri, le voi ţine sâmbăta. Iar pentru cei ce se anunţă cu urgenţe, le voi sta la dispoziţie telefonic sau prin Skype, o dată ce vor ajunge la biroul meu europarlamentar”, a transmis Pavel, MEP (membru în Parlamentul European).

Dincolo de audienţele eurodeputatului, cabinetul din strada Vladimirescu va fi deschis zilnic, între orele 9 şi 17.

Eurodeputatul Pavel îşi pune spaţiul la dispoziţia organizaţiilor studenţeşti şi a ONG-urilor, gratuit, pentru diferite evenimente. Biroul europarlamentar este unul modern, fiind conceput pentru ca spaţiul să poată fi exploatat la maxim. Pereţii interiori sunt modulari, astfel încât aceştia pot fi mutaţi în funcţie de necesităţi: de la amenajarea unui birou privat pentru MEP Pavel până la crearea unui spaţiu deschis, tip sală de conferinţe, cu capacitate de la 30 până la 50 de scaune. am prezentat biroul, pereţi modulari, se întind. Spaţiul are toate dotările necesare (videoproiector, imprimantă, internet, televizor), centrala pentru conexiuni fiind amplasată în podea.

Redactor şi raportor din umbră

În vârstă de 31 de ani, Emilian Pavel a ajuns parlamentar în noiembrie 2014, după ce Corina Creţu a plecat din PE, fiind desemnată comisar european. În sinteza activităţii sale europarlamentare din ianuarie – martie 2015, Pavel arată că a fost desemnat de Grupul Socialiştilor Europeni (S&D) din PE să redacteze poziţia oficială a grupului „în cadrul dosarului privind promovarea la nivel european a conceptului de economie circulară care îşi propune reducerea cantităţii de deşeuri produse de diversele industrii europene precum şi crearea unui numar de peste 2 milioane de locuri de muncă specializate”.

De asemenea, Pavel informează că a fost desemnat raportor din umbră (shadow raporteur) pentru dosarul privind antreprenoriatul în rândul tinerilor (Youth Entrepreneurship). „În cadrul acestui dosar voi încerca să contribui la identificarea unor soluţii concrete pentru promovarea şi dezvoltarea spiritului antreprenorial al tinerilor europeni, ca un posibil răspuns la rata ridicată a somajului în rândul tinerilor”, precizează eurodeputatul de Bihor.

Pavel mai are deschise birouri europarlamentare la Satu Mare, Maramureş şi Chişinău (Republica Moldova), anunţând pentru perioada următoare noi birouri în Sălaj, Cluj, Hunedoara, Braşov şi Bucureşti.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor