Facultatea IETI, spre finalul PractING

De Cristian Horgoș
Facultatea IETI, spre finalul PractING
Facultatea IETI se înreaptă spre finalul unui amplu proiect dedicat carierei studenţilor.

Facultatea de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației (IETI) a prezentat vineri, la Biblioteca Universităţii din Oradea, rezultate intermediare ale proiectului POSDRU „Convergenţa pregătirii practice universitare pentru integrarea reuşită a studenţilor pe piaţa muncii” – PractING.

Proiectul, ȋn valoare de 1.961.090 lei, este cofinanţat prin POSDRU cu 1.862.140 lei. PractING este derulat în parteneriat cu SC Romarketing S.R.L. şi Camera de Comerţ şi Industrie Bihor, în perioada 2012 – 2013.

“După un an și 9 luni de implementare, în cadrul proiectului au fost obținute rezultate deosebite, care se reflectă atȃt în indicatorii atinși cȃt și în activitatea concretă desfăşurată, beneficiind de implicarea și aprecierea atȃt a studenților cȃt și a tutorilor de practică”, apreciază managerul de proiect Cornelia Gyorodi.

Astfel, până acum, 212 studenți au beneficiat de serviciile de consiliere și orientare profesională, de subvenții și de stagii de practică la 21 de firme partenere. Detalii se găsesc pe site-ul: www.practing.ro şi pe platforma http://practing.ro/recruiter/.

“Dincolo de însuşirea unor abilități practice aplicate ȋn domenii specifice, proiectul a reprezentat un punct de susţinere al studenţilor în demersul de angajare într-o organizaţie, un număr însemnat de studenți găsindu-şi un loc de muncă ca urmare a efectuării stagiului de practică în cadrul proiectului”, mai spune prof.univ.dr.ing. Cornelia Gyorodi.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !