Familia ta in siguranta

De Alexandra Lăzureanu
Familia ta in siguranta
Astfel, pentru siguranţa copiilor nu aşezaţi pătuţurile acestora în imediata vecinătate a sobelor cu sau fără acumulare de căldură, nu lăsaţi copiii să aprindă focul sau să se joace la elementele instalaţiilor de încălzire, supravegheaţi-i pe timpul zilei, atunci când sunt funcţionale sobele, nu lăsaţi copiii să se joace în apropierea aparatelor de încălzit sau preparat hrană, nu le permiteţi să se joace cu focul, nu-i încuiaţi în casă cu focul aprins în sobă.

Pentru siguranţa întregii familii, nu menţineţi în funcţionare, pe durata nopţii, sobele cu sau fără acumulare de căldură, nu supraalimentaţi sobele cu combustibil solid și nu le lăsaţi să funcţioneze nesupravegheate, asiguraţi verificarea, repararea, izolarea termică și curăţarea periodică a sobelor și a coșurilor de fum, menţineţi în permanenţă o distanţă de minimum 1 m între sobele sau burlanele metalice și materialele combustibile învecinate, nu puneţi la uscat lemne sau rufe la distanţe mai mici de 1 m faţă de sobele metalice și 50 cm faţă de cele de teracotă, amplasaţi o tavă metalică pe dușumea, în faţa ușilor sobelor din cărămidă/teracotă, nu folosiţi lemne lungi care nu permit închiderea ușii sobei, depozitaţi jarul şi cenuşa în gropi special amenajate, verificaţi periodic centralele termice cu gaze, conform instrucţiunilor producătorului.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !