Fără criteriu de înălțime! IPJ Bihor recrutează candidaţi pentru o carieră în poliţie

De Bihon.ro
17Comentarii
Fără criteriu de înălțime! IPJ Bihor recrutează candidaţi pentru o carieră în poliţie
Ministerul de interne face angajări în Poliţie! Pentru concursul de admitere în şcolile de subofiţeri, care va avea loc în ianuarie 2018, a fost eliminat baremul de înălţime.

În cursul săptămânii trecute au fost publicate în Monitorul Oficial normele cu privire la introducerea traseului aplicativ pentru proba de verificare a aptitudinilor fizice la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

Prin introducerea traseului aplicativ la admitere se verifică aptitudinile fizice ale candidaților prin parcurgerea a 11 elemente de dificultate, într-un timp de maxim 2 minute și 25 de secunde. Una dintre consecințele introducerii acestei noi modalități de testare a calităților fizice este eliminarea criteriului de înălțime.

Locurile aprobate pentru sesiunea de admitere – ianuarie 2018, la instituţiile de învăţământ postliceal care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sunt următoarele:

Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina – 1 300 de locuri (16 locuri pentru rromi și 10 locuri pentru alte minorități)

Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj Napoca – 300 de locuri (6 locuri pentru rromi și 3 locuri pentru alte minorități).

Locurile scoase la concursurile de admitere la instituțiile de învățământ care formează personal pentru M.A.I. sunt comune pentru femei și bărbați, iar durata studiilor este de 1 an.

În Bihor

În județul Bihor, înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, din municipiul Oradea, strada Parcul Traian nr.18, în zilele de marți și joi, între orele 10.00 – 15.00, de unde se pot obține informaţii privind documentele de înscriere, respectiv despre întocmirea dosarelor de candidat, tematica şi bibliografia de concurs.

Informații suplimentare despre concursul de admitere puteți obține și de la structura de resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, telefon: 0259/403.111 sau 0259/403.112, 0259/412.472 interior 20.111, 20112 şi pe site-ul https://bh.politiaromana.ro la Secțiunea Carieră – Admitere ianuarie 2018.17Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor