FC Bihor, sub semnul incertitudinii

De Gavril Nutiu
Reactualizat la:
FC Bihor, sub semnul incertitudinii
Lotul roş-albaştrilor s-a reunit luni în absenţa vreunui reprezentant al conducerii administrative.

Reuniţi luni pentru reluarea pregătirilor în vederea noului sezon, jucătorii şi antrenorii echipei FC Bihor au avut surpriza de a nu fi vizitaţi de niciun reprezentant al Consiliului de administraţie. Antrenorul Alexandru Pelici i-a îmbrăţişat rând pe rând pe cei 18 componenţi ai lotului care s-au prezentat la reunire, după care a condus o primă şedinţă de antrenament, constând în alergări uşoare. Din păcate, incertitudinea a fost cuvântul de ordine în rândurile jucătorilor şi antrenorilor.

„Revederea a fost plăcută ca întotdeauna, dar este păcat că nu a venit nimeni să ne spună ceva. Este vorba de noi ca oameni în primul rând, de oameni care au familii şi vor să ştie care va fi soarta lor. Reunirea s-ar fi putut amâna dacă încă nu se ştie nimic cert, dar dacă nu ni s-a comunicat nimic. Noi am venit să ne facem datoria, suntem profesionişti, avem contracte şi dorim să ne începem pregătirile. Din păcate, am găsit o situaţie de incertitudine totală. Dorim să ni se spună dacă nu se mai doreşte să se continue cu noi, trebuie să ştim încotro să o apucăm”, a declarat cu amărăciune antrenorul Alexandru Pelici.

„Legile lui Murphy”

Tehnicianul orădean şi-a exprimat regretul pentru situaţia în care se află clubul. „Cu Pelici sau fără Pelici, FC Bihor trebuie să meargă înainte. Este echipa fanion a judeţului şi e păcat că s-a ajuns într-o astfel de situaţie, cu care – trebuie să recunosc – nu m-am mai confruntat până acum. La finele sezonului trecut, am discutat cu fostul preşedinte, Şerban Morcan, despre o viitoare strategie, dar nu cred că se mai materializa ceva. Este păcat, pentru că lucrurile începuseră să meargă bine, dar se pare că Murphy şi legile sale sunt încă actuale. FC Bihor era perceput ca un club serios, unde salariile se plăteau la timp. Chiar am fost căutat în vacanţă de jucători care doreau să vină la Oradea. Acum nu ştiu ce se va întâmpla”, a afirmat Alexandru Pelici. Antrenorul speră că lucrurile se vor lămuri cât de curând, pentru că „este nevoie de decizii urgente, care ţin de derularea programului zilnic de antrenament”.

LOTUL PREZENT LA REUNIRE

Fildan, Lazăr, Mihuţ, Cigan, Letan, A. Achim, Lukács Zs., Haş, Străuţ, Sălăjan, Nichita, Stancu, V. Petricău, Pascariu, I. Ban, Negrea, Lorincz, Luduşan.
Au absentat: Smaranda, Lukács R., Fl. Pop, M. Popa, Bic, Sorian, Lupu, Hadăr, Mintaş.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !