„Femei creative, economii creative”

De Veronica Bursaşiu
Maria Sabin
Maria Sabin
FPB şi UNPR sunt reprezentate de Maria Sabin, directorul Grupului Sapico-Bador la Summitul femeilor din Sao Paulo.


Sub egida Excelenţei Sale Doamna Preşedinte a Braziliei Dilma Rousseff şi cu deosebita organizare a Doamnei Preşedinte a Global Summit of Women Irene Natividad, pe data de 14 mai va avea loc cea de a 25-a ediţie a Summitului Global al Femeilor în Sao Paulo, Brazilia. „Reprezentată prin sloganul «Femei creative, economii creative», întrunirea din 2015 aduce în prim-plan spiritul inovator pe care îl aduc femeile în mediul economic global, în ciuda provocărilor pe care le înfruntă ca angajaţi, manageri şi antreprenori. Reuniunea din acest an explorează modalităţile prin care femeile creează prin spiritul lor antreprenorial oportunităţi de dezvoltare în mediul global, în timp ce conservă şi protejează resursele naturale din ce în ce mai limitate», spune doamna Maria Sabin, vicepreşedintele Federaţiei patronilor Bihor, care reprezintă la summit şi Uniunea Naţională a patronatului Român. După cum spunea şi Nelson Mandela în discursul ţinut în cadrul Summitului în anul 2000: „Lupta de a pune femeile în primele rânduri ale celor ce iau decizii trebuie să fie luptată de toţi cei care îşi doresc pace şi stabilitate”.

Companie selectă

Figurile de renume mondial care reprezintă lupta femeilor pentru egalitate şi pentru dreptul la cuvânt în mediul politic din cadrul conferinţei sunt: E.S. (Excelenta Sa) Dna. Preşedinte a Kosovo Atifete Jahjaga; E.S. Dna. Vice-Preşedinte a Vietnam Nguyen Thi Doan; Dna Ministru a Finanţelor în Albania Brunilda Paskali; Dna Secretar de Stat pentru Educaţie în Angola Ana Paula Fernando; Dna Ministru a Muncii şi a Statutului Femeilor în Canada Kellie Leitch; Dna Ministru Delegată de Stat în Emiratele Arabe Unite Dr. Maitha Salem Al Shamsi.

Mediul de business este reprezentat de femei de afaceri de renume mondial: Dna. Henryka Bochniarz, CEO, Boeing Europa de Est si Centrala (Polonia); Dna. Rose Maria Garcia, CEO Siemens (Spania); Dna. Denise Evans, Vice-Presedinte IBM Dezvoltare de Piata (SUA); Dna. Sung Joo Kim, Membru Board Directoral şi Fost-Preşedinte MCM Holdings Ag (Koreea de Sud); Dna. Donna Hrinak, Preşedinte Boeing (Brazilia) etc. Ca invitat la peste 20 din cele 25 de conferinţe ale Global Summit of Women şi premiată de două ori în cadrul Global Women’s Leadership Awards, ca exemplu de loialitate şi consecvenţă, Dir. Gen. al grupului de firme Sapico-Bador, Dna. Maria Sabin, a fost invitată în mod special de către organizatori la sărbătorirea a 25 de ani de la înfiinţarea summitului. Programul conferinţei include discuţii şi dezbateri pe o varietate de teme inclusiv: dezvoltarea de brand la nivel naţional şi internaţional; găsirea soluţiilor creative într-un mediu cu resurse naturale epuizabile; întărirea diversităţii de gen în mediul de afaceri şi politic; susţinerea organizaţiilor pentru promovarea femeilor prin intermediul presei.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !