Fii bun şi dăruieşte!

De Otilia Șandor
Fii bun şi dăruieşte!
150 de copii de la centrul de zi al Asociaţiei „Copiii făgăduinţei” au cu ce se încălzi în această iarnă. Săptămâna trecută au primit lemne pentru iarnă, dar şi o mulţime de dulciuri, haine, încălţăminte, jocuri educative şi materiale didactice. Toate, de la angajaţii Spitalului Pelican, care derulează anual un proiect social de ajutorare a celor nevoiaşi.


„Fii bun şi dăruieşte” se numeşte campania în cadrul căreia directorul Ovidiu Gogu Cacuci şi angajaţi ai spitalului pe care îl conduce sprijină anul acesta copiii din acest centru. Cei de la spital au pus bani şi au cumpărat lemne pentru copiii de diferite vârste, care vin la centrul de zi din Velenţa. Ajutorul dat este ca o încurajare şi speranţă, a declarat directorul comercial al Spitalului Pelican şi coordonatorul proiectului, Angela Perneş, care le-a spus copiilor că Spitalul Pelican îi sprijină pentru ca să nu se lase de şcoală.

De reţinut că centrul nu e susţinut de autorităţile locale şi nici prea vizitat de mulţi binefăcători, astfel încât vizita celor de la spitalul privat din oraş a fost pentru ei ca o mană cerească. De menţionat şi că aici sunt tineri de 18 ani, care provin din orfelinate şi care, după ce fac majoratul ajung în stradă, fără nicio susţinere.

Drept răsplată pentru mulţimea de daruri, copiii au colindat binefăcătorilor, dirijaţi de pastorul Mitra Samuil şi acompaniaţi la pian.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !