Finanţează proiecte înotând

De Veronica Bursaşiu
Finanţează proiecte înotând
Poţi fi înotător, voluntar, donator, sponsor, ori în galeria care susține dinamica evenimentului.

Mai multe proiecte au fost finanțate cu 26.162,10 lei, bani strânși la Swimathon în 2013.

Swimathonul este un eveniment de strângere de fonduri, prin care companiile, organizațiile, grupurile de inițiativă și persoanele fizice pot desfășura campanii de strângere de fonduri pentru susținerea unor inițiative/ cauze/ proiecte diverse de implicare în comunitate. Dacă pentru prima dată Swimathon-ul a fost organizat în anul 2009 în Cluj-Napoca, în acest an, evenimentul a ajuns să fie organizat de Mișcarea Fundațiilor Comunitare din România în București, Iași, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Oradea, Bacău, Ploiești. „Fundația Comunitară Oradea, organizatoarea evenimentului, încurajează generozitatea, solidaritatea și activismul local, dând oamenilor ocazia să se implice în rezolvarea problemelor din jur. O modalitate de implicare este prin intermediul unor evenimente sportive în care ONG-uri se întâlnesc cu donatorii într-un cadru dinamic. După succesul primei ediţii, FCO anunţă organizarea celei de-a doua ediții a Swimathon-ului la Oradea, pe data de 28 iunie 2014, între orele 10:00- 14:00, la Bazinul Olimpic “Ioan Alexandrescu”, spune Ioana Şandor, director executiv al Fundaţiei Comunitare Oradea.

ONG-urile și grupurile de inițiativă şi-au putut înscrie proiectele până pe 31 mai 2014. La finalul acestei perioade de înscrieri, Consiliul Director al Fundației Comunitare Oradea va selecta cele 15 proiecte care vor rămâne în competiție și pentru care înotătorii se vor prezenta la linia de start pe 28 iunie 2014.

FACT BOX:

Proiecte finanţate în 2013:

-„Şcoala care salvează copaci” – Rotaract Club Oradea

-„Educație și acțiune ecologică pentru viitorul sănătos al Oradiei” – Academia Civică Bihor

„Șanse egale pentru tineri cu dizabilități – Reabilitarea Casei Franz Max” – Asociaţia Alsterdorf

-„Şi TU poţi să pui o cărămidă la Construcţia unui Centru Hospice pentru Oradea!” – Fundaţia Hospice Emanuel

-„O şansă pentru animale” – Asociaţia Happy Dogs and Other Animals

-„Leo Sports Day” – Asociaţia LEO Black Eagle Oradea

-„Incubator 107” – Incubator107 Oradea

-„Împreună schimbăm destinul lui George!” – Asociaţia Pro Cariere

-„Money Sense” – AIESEC Oradea

-„YouthBank România” – Fundația Comunitară Oradea

-„Femina” – Fundația Comunitară Oradea

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !