Finanţele caută şefi serviciu

Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Bihor face angajari. Nu mai putin de zece posturi de finantisti pe durata nedeterminata sunt scoase la concursul organizat în data de 14.04.2006, la sediul directiei, pe strada Dimitrie Cantemir nr. 2B.

Potrivit informatiilor furnizate de Vasile Farc, purtatorul de cuvânt al Finantelor bihorene, opt dintre posturi sunt de conducere, iar doua de executie. În functie de conducere se cauta: doi sefi serviciu control, un post sef serviciu conformitate fiscala, un post sef serviciu investigatii fiscale si un sef serviciu asistenta contribuabili – toate la Directia Activitate de Control Fiscal.

Unul dintre posturile de sef birou asistenta contribuabili este pentru Administratia Finantelor Publice Oradea, iar doua posturi de sef de administratie sunt pentru Valea lui Mihai, respectiv Stei.

Functii de executie

Examenele pentru functiile publice de executie se dau pentru un post de consilier superior clasa I la Administratia Financiara a Comunelor Oradea si pentru un expert asistent clasa I la Administratia Finantelor Publice Stei.

„Conditiile de participare la concurs, tematica si bibliografia se pot obtine de la secretariatul comisiei de concurs, la etajul V al DGFP Bihor, cam. 514, tel. 433.050/2084”, a precizat Vasile Farc.

La începutul lunii martie anul curent, DGFP Bihor a mai organizat un concurs pentru angajari de personal. Atunci era vorba despre noua posturi de inspectori si referenti pe durata determinata.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !