Firmele bihorene, invitate la China Smart Expo

De Dan Birta
Firmele bihorene, invitate la China Smart Expo
Firmele bihorene pot încheia mai ușor afaceri cu firme din China.

Camera de Comerț și Industrie Bihor, în colaborare cu Central European Trade and Logistics Cooperation Zone (CEZ), invită companiile din Bihor să participe, în perioada de 31 mai – 2 iunie 2018, la Budapesta, la expoziția China Smart Expo.

China Smart Expo este cel mai mare eveniment din Europa Centrală și de Est, la care sunt prezenți producători și furnizori reprezentativi din China, companiile expozante purtând viza Ministerului Comerțului din această țară, ceea ce este un plus de siguranță pentru serviciile și produsele oferite.

„CEZ, prin specialiștii săi, asigură translatori pentru limba engleză și chineză (mandarin), dacă este cazul, și vă ajută prin consultanță directă la stabilirea detaliilor tehnice și administrative, în vederea realizării unui parteneriat reușit”, ne-a precizat Monica Cheregi, consultant cameral la CCI Bihor.

Până la ora actuală au confirmat participarea peste 400 de firme din China, din următoarele domenii: electronică, agricultură, construcții, inginerie automotive, echipamente casnice, dezvoltare imobiliară, industria textilelor, chimică, energie regenerabilă, etc. Mai multe detalii pot fi obținute din fișierul alăturat. http://www.chinasmartexpo.com/companies

„Intrarea la eveniment este gratuită, firmele interesate sunt rugate să se preînregistreze pe site-ul evenimentului, să opteze pentru întâlnirile directe B2B, pe care doresc să le aibă cu oamenii de afaceri chinezi (cel puțin două întâlniri) și să ne comunice intenția de participare la adresa de e-mail secretariat@ccibh.ro până la data de 21 mai 2018”, a subliniat Monica Cheregi.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !