Fiscul răspunde miercurea la întrebări pe Facebook

De Dan Birta
Fiscul răspunde miercurea la întrebări pe Facebook
În fiecare miercuri, în intervalul orar 9:00 – 16:30, Fiscul răspunde la întrebările contribuabililor. În această săptămână, tema supusă discuţiei de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a fost: veniturile obţinute din activităţi independente.

Specialiştii ANAF de la Direcţia de Servicii pentru Contribuabili au adus lămuriri doar întrebărilor care au vizat tema anunţată, iar răspunsurile au fost comunicate pe loc sau ulterior, într-un timp cât mai scurt, totul depinzând de numărul întrebărilor adresate şi de complexitatea acestora.

„Înainte de a posta întrebarea dumneavoastră, asiguraţi-vă că aţi parcurs cu atenţie întrebările şi răspunsurile primite de celelalte persoane, astfel încât să evităm repetarea aceloraşi întrebari”, au precizat cei de la Serviciul de Comunicare, Relaţii Publice şi Mass-Media din cadrul ANAF.

În fiecare zi de miercuri, patru funcţionari ANAF răspund pe pagina de Facebook a instituţiei la întrebările adresate de contribuabili cu privire la tematica selectată pentru discuţii în săptămâna respectivă. Sesiunile de asistenţă şi îndrumare online, organizate de ANAF pe Facebook, au început in 20 mai.

Înainte de a trimite întrebările legate de realizarea veniturilor din activităţi independente, contribuabilii au fost sfătuiţi de reprezentanţii Fiscului să consulte următoarele două ghiduri: Ghidul persoanelor fizice care realizează venituri în România, respectiv Ghidul contribuabilor care realizează venituri din profesii libere.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !