Flavia Sferle, o voce in plina afirmare

Flavia Sferle, o voce in plina afirmare
În salba de mărgăritare a muzicii populare bihorene este pe cale să se prindă o nouă nestemată. Elevă în clasa a X-a la Liceul „Aurel Lazăr” din Oradea, o tânără solistă care îndrăgeşte cântecul popular încă de când era de câţiva anişori.

Reprezintă cu fală la spectacole zona de unde provine, Vălanii de Beiuş şi e mândră de sine pentru că i-a dat Dumnezeu harul de a cânta şi a înveseli pe cei care o ascultă. Şi părinţii îi sunt alături şi o sprijină în tot ceea ce face. Nu e mare bucurie a unui parinte decât atunci când propriul copil are drumul succesului deschis. ’’Am fost invitată la festival la Lipova doar ca şi colaboratoare a Ansamblului « Bujorii Uileacului». La anul voi participa în concurs şi doresc să am o prestaţie foarte bună şi un rezultat pe măsură” declară cu încredere tânăra şi talentata solistă.

Vocea puternică şi melodioasă, prezenţa scenică remarcabilă şi costumul autentic din Vălanii de Beiuş a uimit publicul, iar aplauzele nu au întârzâiat să apară. Flavia colaborează cu Ansamblul ’’Mugurelu’’, coordonat de profesor Doina Lung, Adrian Balog şi Ansamblul ’„Poienarii’’ coordonat de solista de muzică populara Romina Nemeş. Flavia le are ca model în muzica populara tradiţionala pe Florica Duma şi pe profesoara ei, Romina Nemeş. Prezenta ei într-un spectacol şi dragostea cu care dăruieşte cântecele face ca prestaţia sa, să fie de excepţie. „Îmi place muzica populară pentru că astfel pot să îmi exprim trăirea mea, dragostea de cântec şi frumuseţea cântecelor mele’’, spune Flavia.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !