Focuri de arma si sex-appeal pe domeniul Balc

Focuri de arma si sex-appeal pe domeniul Balc
Anul acesta se organizează a opta ediţie a sărbătoririi Zeului Pan la Balc.

Un taraf de muzică populară va deschide petrecerea de la Balc de pe domeniul Wild Club Boar. Andreea Bănică şi Corina Bud sunt „cireşele de pe tort” care îi vor bucura cu prestaţiile lor pe miliardarii lumii strânşi la Balc.Cea mai mediatizată vânătoare din România va avea loc pe 20 şi 21 ianuarie, în zilele de vineri şi sâmbătă, informaţie confirmată de conducerea instituţiei care supervizează derularea vânătorii din punct de vedere al siguranţei alimentare, adică direcţia Sanitar Veterinară. Pe lângă oamenii de afaceri şi politicieni invitaţi pe domneiul lui Ţiriac, sătenii din Balc aşteaptă cu nerăbdare evenimentul. Acesta este un prilej de a câştiga nişte bani în plus. Anii trecuţi gonacii a primit 150 de lei, iar un cărăus, între 350 şi 400 de lei pentru o zi de vânătoare, cu mâncarea asigurată şi un pachet de carne.

Omul de afaceri Ion Ţiriac organizează şi în 2012 celebra partidă de vânătoare de pe domeniul de la Balc la care participă an de an persoane influente din lumea afacerilor şi nu numai. Mulţi dintre invitaţii din 2011 vor reveni anul acesta, fiind atraşi atât de emoţia partidei de vânătoare, cât şi de programul artistic pregătit de Ion Ţiriac.La partida de vânătoare de anul acesta au fost invitaţi toţi cei care au participat la aventura din 2011 de pe domeniul de la Balc şi vor participa oameni-cheie din economia şi politica mondială: George Marsan, primarul oraşului Monte Carlo, Erich Hampel, manager Unicredit Bank Austria, Alfred Baumhauer, fabricant Cartier, Wolfgang Porsche, moştenitorul imperiului cu acelaşi nume, Klaus Mangold (DaimlerChrysler), Siegfried Wolf, preşedintele companiei Magna Europa, Franz Rauch, cel mai mare producător de sucuri naturale din Europa, Rudolf Streicher, politician austriac, fost ministru în mai multe guverne, Inigo Herrera, fost membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

Invitaţi şi din Bihor

Şeful Direcţiei Sanitar Veterinare Bihor, Sorin Hodişan este cel care a supravegheat analizele de laborator a cărnii de mistreţ din punct de vedere trichinologic. Şi anul acesta, instituţia condusă de Sorin Hodişan va deplasa o întreagă echipă pe domeniul de vânătoare: medicul din Balc, inspector de zonă, medicii care vor analiza probele de laborator, o echipă care va preleva probe şi doi reprezentanţi ai instuţiei cu rol de supraveghere.

Anul trecut, circa 30 de afacerişti au vânat 207 mistreţi pe domeniul de la Balc. Seara, după partida de vânătoare, participanţii au asistat la spectacole de muzică şi dans cu Anna Lesko şi Lavinia, ex-Spicy. În 2012, omul de afaceri aduce alte artiste cu sex-appealş: Andreea Bănică şi Corina Bud.

Ţiriac, vecin cu Adamescu

Balc.Ion Ţiriac va avea începând din acest an un vecin aproape la fel de potent din punct de vedere financiar. Acesta este Dan Grigore Adamescu, om de afaceri a cărui avere este evaluată la 1,2-1,3 miliarde de euro şi proprietarul, de facto, al Castelului de la Balc, cumpărat recent de la OMV Petrom. Numele lui Adamescu este legat de Baumeister şi Mega Construct când vine vorba de construcţii şi sectorul energetic, de Unirea Shopping Center, City Business Center, Modern Business Center când ajungem la imobiliare, de Astra (asigurări), de Rex, InterContinental şi Pullman (sectorul hotelier), de România Liberă (media) şi de MegaVision şi Flamingo (retail cu electrocasnice). Despre Dan Grigore Adamescu s-a spus că s-ar afla în negocieri avansate pentru preluarea pachetului majoritar de acţiuni la clubul de fotbal Oţelul Galaţi.

V.B.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !