Gala campionilor viitorului

De Gavril Nutiu
Larisa Florian, cea mai bună sportivă bihoreană a ultimilor ani
Larisa Florian, cea mai bună sportivă bihoreană a ultimilor ani
Un număr de 254 de tineri sportivi orădeni au fost premiaţi la tradiţionala gală.


„Lumea bună” a sportului orădean a fost prezentă la ediţia 2015 a Galei campionilor viitorului. La festivitate au fost prezenţi sportivi, părinţi, antrenori, conducători de cluburi, repezentanţi ai autorităţilor locale.

Premierea s-a făcut în baza Hotărârii Consiliului Local nr. 229 / 28 aprilie 2015, care a alocat suma totală de 134.989 lei pentru recompensarea sportivilor orădeni cu vîrstă până la 19 ani, care au realizat performanţe pe plan mondial, european, balcanic sau naţional. Cuantumul premiului pentru fiecare din cei 254 de sportivi a fost stabilit de antrenorii din comisie, pe baza aportului adus în obţinerea performanţelor. Premierea sportivilor a fost făcută de viceprimarul Huszár István, fostul viceprimar Ovidiu Mureşan, directorul CS Crişul, Ionel Bungău şi inspectorul DJST Bihor, Korodi Iosif.

Larisa, premiul cel mai mare

„Administrația locală susține excelența în sport și încearcă să încurajeze sportivii și performanțele lor prin această gală, dar şi prin alte acțiuni asemănătoare. Faptul că anual crește numărul sportivilor care au rezultate remarcabile va ridica Oradea în domeniul sportului la un înalt nivel valoric. Acest fapt confirmă administrației locale că această inițiativă este bine fundamentată. Dorim ca premierea campionilor viitorului să continue şi în anii care urmează”, a declarat viceprimarul Huszár István.

Premiul cel mai consistent i-a revenit celei mai bune sportive bihorene din ultimii ani, Larisa Florian, care a intrat în posesia sumei de 2.880 lei. Fondul total de premiere a fost împărţit în două categorii: 80 la sută a revenit sportivilor de la sporturile olimpice, iar 20 la sută pentru cele neolimpice.

Pe lângă sportivi, au fost nominalizaţi şi premiaţi în mod simbolic, cu câte un cadou, antrenorii, conducătorii şi preşedinţii cluburilor de care aparţin sportivii performeri.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !