Găsiți cu sistemul info Schengen

Găsiți cu sistemul info Schengen
Mulți oameni certați cu legea și hoți de mașini au fost depistați prin info Schengen.

Poliţiştii români şi partenerii lor de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat, în ultima săptămână, 686 de persoane, 80 de autovehicule și 51 de documente ce făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen.

Au fost depistate 413 persoane care fac obiectul unor semnalări în S.I.S. (Sistemul Informatic Schengen), în urma schimbului suplimentar de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii români au pus în aplicare 41 de mandate europene de arestare, au depistat 91 de persoane semnalate de statele membre ca având refuzul intrării sau șederii pe teritoriul Schengen, 73 de persoane care erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară și 10 persoane care erau semnalate ca dispărute de partenerii din statele Schengen.

Nu în ultimul rând, au fost ridicate 28 de documente și au fost găsite 27 de autovehicule, bunuri ce erau căutate de partenerii din Spaţiul Schengen, pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor judiciare.

Totodată, 273 de persoane căutate de autorităţile române au fost identificate de partenerii străini pe teritoriul lor, în urma schimbului de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Partenerii străini au identificat pe teritoriul lor 6 autovehicule căutate de autorităţile române și 23 de documente semnalate de România.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !