Ghilea şi Bruchental, la vot cu alai

De Călin Corpaş
Ghilea şi Bruchental, la vot cu alai
Candidaţii ARD au votat la Liceul Onisifor Ghibu, însoţiţi de susţinători.

 Candidaţii ARD Gavrilă Ghilea (Colegiul 3 Senat Oradea – Salonta – Ceica) şi Ionela Pop-Bruchental (Colegiul 7 Oradea – deputaţi) au votat puţin după ora 10, la Liceul Onisifor Ghibu. Cei doi au fost însoţit la urne de mai mulţi susţinători.

Preşedinte al PDL Bihor, Ghilea şi-a exprimat speranţa că după aceste alegeri, ARD va putea să-şi pună în practică programul de guvernare, pentru a schimba situaţia economică a ţării. „Avem în programul de guvernare măsuri importante, care pot influenţa pozitiv viitorul României şi al românilor. Sperăm să ajungem să le putem implementa. Astăzi voi merge în Colegiul 3 Senat, atât în Oradea cât şi în celelalte două colegii de deputaţi şi voi monitoriza modul de desfăşurare al votului”, a spus Ghilea, care crede că lumea nu se va înghesui la urne, din cauza vremii. „Am impresia că vor veni mai puţini ca la referendum. În judeţ situaţia este foarte grea, drumurile sunt imprecticabile”, a spus candidatul.

Ionel Bruchental a declarat că şi-a dori ca vremea să nu fie un motiv de absenteism la vot. Candidata mai speră că alegătorii îi vor prefera pe acei candidaţi pe care-i recomandă activitatea de până acum. „Suntem în faţa unui vot uninominal. E important ca cetăţenii într-un astfel de moment să ştie exact pentru cine votează cu atât mai mult cu cât, din păcate nu puţine au fost cazurile în care parlamentari care ar fi trebuit să-i reprezinte au fost inxistenţi pe colegii unde au deţinut mandatul. Prin urmare, tot acest vot de astăzi ar trebui să se îndrepte spre oamenii care îşi asumă cu responsabilitate activitatea pe care doresc să o desfăşoare”, a declarat candidata ARD, la ieşirea de la urne.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !