Gojdiştii: frumoşi, populari și deştepti

De Veronica Bursaşiu
Reactualizat la:
2Comentarii
Gojdiştii: frumoşi, populari și deştepti
Larisa David și Alex Trandafir sunt Miss și Mister Popularitate, Daria Veber și David Cosma sunt Miss şi Mister Boboc.

A fost Balul Bobocilor Colegiului Național „Emanuil Gojdu”. Timp de un an vor fi în centrul atenţiei, la ei vor trage cu ochiul şi se vor raporta alţi colegi atunci când va fi vorba de performanţă şcolară, dar şi de stil vestimentar. Ei vor da trendul în Gojdu!

Daria Veber studieză la C.N.„Emanuil Gojdu” la profilul stiințe sociale. Ea îşi doreşte să urmeze o carieră în psihologie pentru că îşi doreşte să ajute oamenii. De sâmbătă seara ea poartă coroniţa de Miss Boboc Emanuil Gojdu.

Daria, Miss Gojdu

„Pasiunea mea este dansul, îl iubesc.Practic acest sport de la vârsta de 6 ani, având competiții atât în ţară cât şi în afara ei. Îmi place adrenalina creată de fiecare concurs în parte, iar Balul Bobocilor mi s-a părut o provocare destul de grea pe care a trebuit să o încerc neapărat. Tema balului a fost «Contraste », iar numărul nostru a surprins povestea de dragoste dintre un băiat bogat şi o fată săracă dusă la extrem, băiatul împărțind averea lui cu ea; dar relația întâmpina un moment de cumpănă în care fata apelează la o vrăjitoare, aceasta luându-i toţi banii. În final, totul se termină cu bine, băiatul reușind să o cucerească pe tânără continuând să se iubească necondiționat.

daria-veber-mihai-birou

Consider ca atuul meu în acest concurs a fost faptul că indiferent de ce s-a întâmplat, am privit totul cu zâmbetul pe buze şi contează să fii frumos atât pe exterior, cat şi în interior. În cadrul balului s-au legat prietenii care cred vor dura mult de acum încolo, toti ne-am susținut şi ne-am văzut ca prieteni, nu ca rivali şi acesta este un lucru foarte important. Eu cu partenerul meu, Mihai Birou, am avut multe certuri, ca orice echipă, dar şi multe momente în care ne-am simțit bine. Acum, în ultima săptămână de pregătiri, ne-am mobilizat şi am lucrat foarte intens reușind să avem un moment foarte frumos, după părerea mea. Am fost foarte uniți, mai ales pe scenă unde ne-am susținut unul pe celălat cât am putut. Au fost câteva luni foarte grele, dar care au meritat din plin efortul. A fost o seară pe care sigur nu o voi uita niciodată alături de persoanele dragi care mi-au fost alături. Acest premiu l-am câştigat cu Mihai Cosma”, spune Daria Veber.

O pereche originală

Monica Marincaş e una dintre elevele care au obţinut după examenul de admitere din acest an media „10 curat”. E dovada că frumuseţea, talentul, tenacitatea şi inteligenţa fac casă bună împreună.

„Ştiam că vreau să particip la Balul bobocilor încă de când am intrat la liceu. Exista o singură problema: cu cine să particip? Am un coleg de clasa venit din Coreea de Sud şi ne-am hotărât să formam o pereche originală, care să iasă din tipare. Numele lui este Lee Min şi este un baiat carismatic, prietenos şi spontan. În urmă cu mai bine de 2 luni am participat la preselecţiile pentru Balul Bobocilor şi pregătirile au putut să înceapă. În fiecare zi după şcoală şi în weekend-uri lucram la coregrafia momentului cu tema contrastelor: esenţă şi aparenţă. Fiecare pereche a avut câţiva coregrafi.

marincas

Eu si Min am fost norocosi deoarece coregrafele noastre au fost nişte fete foarte muncitoare şi implicate, care si-au dorit ca momentul nostru să iasă perfect: Mara Dinis, Andreea Leuce şi Andra Popa. În realizarea momentului mai aveam nevoie de câteva dansatoare aşa că am rugat două prietene bune, Iulia Sârb si Mara Cărăvan să ne ajute. Au acceptat provocarea alături de Paul Negruţ, un alt dansator din momentul nostru. Am lucrat foarte mult, iar rezultatul final ne-a mulţumit deoarece toate perechile au fost la înălţime. Balul a fost foarte reuşit din toate punctele de vedere, iar after party-ul a desăvârşit distracția.

După luni de pregătiri și emoții, m-am clasat pe locul 3, iar partenerul meu, Min, le-a câștigat zâmbetele spectatorilor, luând premiul pentru «cel mai carismatic boboc » Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru susținerea acordată, părinților mei, prietenilor, coregrafelor mele: Andreea Leuce, Mara Diniş și Andra Popa, fetelor și băieților care au dansat alături de noi în moment (Iulia Sarb, Mara Cărăvan și Negruț Paul) dar nu în ultimul rând, lui Min, fără de care momentul nu ar fi fost complet. Sunt mulțumită de premiu, având în vedere că toate momentele bobocilor au fost excelente. Îi felicit pe toți boboceii, dar mai ales pe Larisa David și Alex Trandafir pentru Miss și Mister Popularitate și pe Daria Veber și David Cosma pentru locul 1: Miss și Mister Boboc. A fost o seară minunată, cu multe surprize și lacrimi de fericire”, a spus Monica Marincaş.

Miss popularitate, îndrăgostit de cai

Alex Trandafir spune că a câştigat exact premiul pe care şi l-a dorit. „Eu, sincer am câştigat exact ce mi-am dorit. A fi Mister popularitate înseamnă a avea cei mai mulţi sustinători, aceştia fiind prietenii. Prin faptul că am câştigat acest titlu prietenii mi-au arătat cât de mult ţin la mine şi aici intervine principiul «Ce dai, primeşti înapoi». Ca să ai mulţi susţinători trebuie la rândul tău să fi un susţinător şi să-ţi ajuți prietenii ca să fi şi tu ajutat. Beneficiile sunt pe plan moral, îţi creşte ego-ul, fiindcă oricui îi place să i se atribuie titlul de «popular». Ar fi şi un beneficiu pe plan social, acela că am cunoscut mai multă lume şi am ajuns mai cunsocut, dar beneficiul cel mai mare e experienţa, care a fost unică şi faptul că m-am distrat de minune”, spune Alex Trandafir.

alex-trandafir

Mister Popularitate face echitaţie de 5 ani. „Am început să fac acest sport cu ajutorul verişoarei mele Oana Meseşan, campioană la echitaţie. M-am ataşat de cai din prima zi când i-am întâlnit, însă nu mulţi oameni descoperă faptul ca aceştia uneori sunt niste ascultători chiar mai buni decât oamenii. Simt foarte bine dacă un om este supărat şi de multe ori prezenţa lor m-a ajutat să trec peste multe în viaţă. Echitaţia pentru mine nu este un sport, ci un stil de viaţă, deoarece te dezvoltă atât fizic, cât şi psihic, te maturizează”, consideră Alex Trandafir.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor