Grădinari mici și mari” la Grădinița nr.56

Grădinari mici și mari” la Grădinița nr.56
Curtea Grădiniței nr.56 din Oradea a prins viață datorită preşcolarilor din cele 12 grupe, care alături de părinți și cadrele didactice au plantat 400 de flori în jardinierele pictate şi cauciucurile decorate, aferente fiecărei grupe și au plantat 300 fire de gard viu și 10 pomi fructiferi.

Ca urmare a acestei activităţi, copiii sunt responsabilizaţi şi vor indeplini zilnic sarcini de îngrijre a plantelor (udat, curăţat, afânare sol). De asemenea, florile servesc drept obiect concret în activităţile de observare desfăşurate la cunoaşterea mediului cu ocazia derulării unor teme specifice.

Acțiunea face parte din proiectul de finanțare nerambursabilă ,,Eco Grădinița Curcubeu”,finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România. Proiectul se desfășoară în perioada 15.04.2018-15.06.2018 și e derulat de Asociația Grădiniței nr. 56 în parteneriat cu Grădinița cu Program nr. 56 Oradea și Asociația ,,Club Sportiv Dinamic Oradea”.

Scopul proiectului constă în amenajarea în curtea Grădiniței nr. 56 a unui mini-teren de fotbal, a unui spatiu pentru recreere si petrecerea timpului liber prin plantarea de flori si arbori , astfel încât acesta să fie utilizat de către preşcolari pentru cunoaşterea mediului și desfășurarea de activităţi educative.

Beneficiarii direcţi ai proiectului sunt cei 350 de copii preșcolari ai Grădiniței nr. 56 din Oradea, care vor participa împreună cu cei aproximativ 600 de voluntari (cadrele didactice, părinții și bunicii copiilor) la activitățile planificate în cadrul proiectului.

Prof. Lukacs Maria Daniela0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !