Ilie Bolojan crede ca s-a procedat electoral

Ilie Bolojan crede ca s-a procedat electoral
În ciuda deciziei ce îi este defavorabilă, primarul Ilie Bolojan – preşedintele ADI Aparegio, spune că va folosi toate căile de atac.

„Vom folosi toate căile de recurs pentru a face ca proiectul să meargă mai departe şi să existe un risc minim de aplicare a unor penalităţi”, spune primarul. Bolojan crede că Biharia a procedat aşa din cauza apropierii alegerilor. Şeful Aparegio vorbeşte şi de penalităţi ce merg până la 25%, dacă nu sunt respectaţi indicatorii iniţiali, pe baza cărora a fost depus proiectul. Iar dacă Biharia se retrage, proiectul ADI Aparegio nu va mai arăta la fel.

„Rezerva noastră, a localităţilor prinse în proiect, e că cineva va trebui să plătească penalităţile. Iar 25% din 83 de milioane reprezintă 20 milioane de euro şi nu cred că Primăria Oradea, Sântandrei sau Oşorhei are vreo vină pentru că unei majorităţi dintr-un Consiliu Local i s-a căşunat să iasă afară din proiect, într-o cheie electorală, după doi ani în care au aprobat tot, pentru intrarea în proiect”, opinează Bolojan.

Primarul de Oradea mai susţine că în această primăvară Bihariei i s-a propus o subvenţie parţială a preţului la apă, dar această ofertă a fost respinsă de comună.

C.C.

Biharia castiga prima batalie cu Aparegio

 

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !